04 April, 2014

Grand Opening Giveaway by HaneulAfiqah

10 ulasan

Assalamualaikum...



Grand Opening Giveaway by HaneulAfiqah




Alhamdulillah... berkesempatan juga idah turut serta dalam Grand Opening Giveaway anjuran HaneulAfiqah nie... mesti rasa ralat kalau tak sempat... sebab tuan empunya blog sendiri yang dah datang jemput kita... bukan aper... hampir terluper... :D




TARIKH TAMAT GIVEAWAY : 11.59PM, 14 APRIL 2014



10 ulasan :

  1. Saya datang ke sini dengan blog berwajah baharu. Tahniah, Acik Idah. Selamat bersegmen juga.

    BalasPadam
  2. rasa dah lama tak join GA. nak kena cari ruang sikit untuk join GA ni le.

    BalasPadam
  3. gudluck akak!nana join jgk ni.hee

    BalasPadam
  4. Good luck acik idah..kita pun dah join..

    BalasPadam
  5. Saya pun dah join juga... good luck Idah.. :)

    BalasPadam
  6. Good luck and TQ for joining :)
    Semoga bertuah terpilih sebagai salah seorang pemenang :)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D