08 April, 2014

Giveaway by Sha Malek.

65 ulasan

Assalamualaikum...


Ini adalah GA yang paling sempoi syaratnya yang pernah idah sertai... hehehe... tidak melibatkan facebook mahupun instagram... yang lagi pelik tu tajuk entry pun ikut suka² kiter jer... :D


Pemenang dikira siapa yang paling banyak menerima komen... haa... korunk komen entry nie banyak² yerr... moga² menang... hehehe... muashhh tengkiu... :D join pun dah lewat ada hati nak menang... kui..kui..kui... :D


Giveaway by Sha Malek.

Setiap peserta diminta untuk meletakkan gambar tuan empunya blog sedang memakai dress... gambar sorang tak ada... berdua tu aci tak? ;D



Oppss... GA nie hanya untuk WANITA SAHAJA yerr... kepada kaum adamm... Sorrryyy!!! :p


Jom sertai Giveaway by Sha Malek nie...! 



Wassalam... and Good Luck kepada yang turut serta yer... :D


65 ulasan :

  1. Good luck idah..
    Siapa sebelah idah tu? Mesti ada majlis pakaian beragam masa itu ye:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Kak Zakie... :D
      Nie gambar company annual dinner tahun lepas... temanya Caribbean Night.. :D

      Padam
    2. Ingatkan kat hawaii...hehe

      Padam
    3. Hahahaha... kat Hawai la sangatt... :p

      Padam
    4. memang unik pakaiannya kak idah.. betul macam kat hawaii je.. hehe..

      Padam
  2. ok..ok... i support u! All the best...

    BalasPadam
  3. thank support GA sha,
    wish gudluck :)
    komen byk2..
    :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Good Luck 2 u 2 sha.. :D

      Padam
    2. nak join tak pernah ambil gambar pakai dress..

      Padam
  4. Good luck and all the best kak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Lan... and all d best 2 u 2 :D

      Padam
  5. Gud luck acik idah!!!! ada can nak menang tue...=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ameenn!... Thanks Farah.. :D

      Padam
    2. insya-Allah boleh menag ni kak idah.. :D

      Padam
  6. Nak menang kena banyak komen ek. Ok saya hantar komen banyak-banyak. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kuang... kuang... kuangg....
      Shaa... camtu aci tak??? kekeke... tak boleh nak sekat laa...
      Thanks SY... (y)

      Padam
    2. OK cik Idah... Semoga cik Idah menang! :)

      Padam
    3. Hehehehe... Tengkiuu BM... :D
      Ameenn... kekekeke....

      Padam
  7. Good luck & all the best idah.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Khir... and all d best 2 u 2 :D

      Padam
  8. Idah gambar dgn org tu sempoilah.. suka bunga2 lilit kat kepala dia.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahha... cute kan... dia menang no 1 tau pakaian beragam... :D

      Padam
    2. Betul2 layak menang...tepat dgn tema!

      Padam
  9. Oh maaf.. 3x nuff.. All the best!!.. :D

    BalasPadam
  10. Assalammualaikum..acikidah,

    Moga sukses selalu .. moga berjaya dalam segmen nie nanti k...

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam En. Mselim....

      Terima kasih..! semoga En. Mselim ceria sepanjang hari ini... ;)

      Padam
  11. lar..all the best sis..kalau takde dress takpe kah? hahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Eda... rasanya boleh jer kalau tak ada dress pun... sebab ada juga nampak peserta lain yang tidak meletakkan sebarang gambar pun... :D
      Join yer...! kita cuba jerr... :D

      Padam
    2. Mula2 otak fikir lain juga...maksud 'takde dress' tu... huhu

      Padam
    3. BM..!!!!!! ermmm... babab karangg!! :P

      Padam
  12. Balasan
    1. Terima kasih Aiza.... jom.. jom.. join... :D

      Padam
  13. cantiknya kak idah pakai dress tu.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Aiza...! alaa.. biasa2 jer... :D

      Padam
  14. Balasan
    1. Tengkiu Alyani... :) dan terima kasih juga sudi singgah...

      Padam
  15. selamat berjaya...gambar ni acara apa la agaknya yer...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gambar nie masa annual dinner tahun lepas di Gambang.
      Tahun nie rasa macam tak boleh pergi jer... huhuhu.. ;(

      Padam
  16. Balasan
    1. TQVM Weena... :) dan terima kasih juga sudi singgah...

      Padam
  17. Good luck (^^,)
    *Singgah menabung mr.nuff Digi. Derma kat sini: Lisa Surihani Bagi Tips.TQ.

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D