22 April, 2014

1st Mini GA by NaNie DeaN

18 ulasan

Assalamualaikum...


Hahaha... baru terperasan yang KN buat GA... oleh itu sebagai tanda sokongan kepada rakan² blogger... kita join la GA yang mereka anjurkan... kan..kan..kan... :D 


Syaratnya pun mudah jerr... Jom sertai 1st Mini GA by NaNie DeaN



1st Mini GA by NaNie DeaN



Hadiah:

2 pemenang utama:
Sebuah buku yang dipilih sendiri di MPH online berharga RM25 dan ke bawah

5 pemenang saguhati:
Cenderahati dari Terengganu

Semua peserta akan dimasukkan ke bloglist KN

Giveaway ini akan berlangsung selama 2 minggu bermula 20 April 14 dan tamat pada 4 May 14.




18 ulasan :

  1. Terima kasih sebab sudi support 1st Mini GA by NaNie DeaN. Semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya...

    Jom lihat senarai peserta:
    http://naniedean.blogspot.com/2014/04/senarai-peserta-1st-mini-ga-by-nanie.html

    BalasPadam
  2. gd luck yer, mana tau ada rezekikan

    BalasPadam
  3. Hadiah simple, tapi menarik. Kira orait la tu, macam dapat voucher buku percuma pun ada. Hehe

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen idah..gdluck.

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen...kalu sempat saya join...

    BalasPadam
  6. Good Luck and All The best...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  7. all the best.. selamat bersegmen ^_^

    BalasPadam
  8. Good luck & all the best.. :)

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum,

    Gud luck..dtg dr segmen yg sama
    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    BalasPadam
  10. Singgah dari G.A yang sama. Gd Luck http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    BalasPadam
  11. assalamualaikum .. kita datang dari segmen yang sama .. ;)

    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D