10 April, 2014

Buah Tangan Dari London...

23 ulasan

Assalamualaikum....



Buah Tangan Dari London...

Haa... tengok Fridge Magnet berlatar belakangkan Double Decker Bus di atas London Bridge... 
Errmmm akak suker... suker... suker... :D




Malam kelmarin jiran tepi rumah personal message kat facebook idah... hehehe... jiran moden... komunikasi guna facebook jer.. :D  dia tanya idah ada rumah tak... kerana husband dia nak hantarkan souvenir dari London... :D ermm... alhamdulillah kebetulan ada di rumah malam tue...





Jiran idah nie namanya Aisha... dia baru balik dari London kerana dia buat PHD kat sana... beberapa tahun juga dia sekeluarga tinggal di sana... mungkin studynya dah tamat kot... idah pun belum berkesempatan nak melawat dia... dan dia pun mungkin belum bersedia untuk menerima tetamu... tapi idah tau dia dah pulang ke tanahair sebab idah tengok gambar dia kat facebook adiknya... 




Sesuatu yang mengejutkan idah... dalam gambar tu... semasa dia sampai di airport.. dia dalam keadaan berkerusi roda... idah tau dia tak berapa sihat... cuma idah tak sangka yang sehingga begitu keadaannya... 




Buat Aisha... segalanya adalah milikNya... Dia boleh beri dan tarik bila² masa yang dikehendakiNya... semata² untuk menguji kesetiaan, kesabaran dan keredhaan kita... idah doakan semoga Aisha cepat sembuh, dipermudahkan segala urusan dan juga tabah, tenang dan redha dalam menempuh ujian hidup ini... insya allah... setiap penyakit itu ada penawarnya... 




Kepada rakan² sekelian... mohon doakan yang terbaik buat sahabat idah nie yer... mana tau kalau² ada diantara kita yang doanya dimakbulkan segera... :) TQVM... 




Buah Tangan Dari London...

Okayy... berbalik pada cerita buah tangan dari London tadi... haaa selain dari Fridge Magnet kesukaan akak tue... Aisha juga berikan coklat untuk budak² idah kat rumah tue... yang kat gambar nie yang sempat diselamatkan... yang lain dah licin... :D






Buah Tangan Dari London...

Hehehe... tengok koleksi peti ais akak... haaa.. semak tak?... hehehe... ini dah banyak yang hilang, rosak dan kena kidnap... ini adalah salah satu kesukaan idah... mengumpul fridge magnet terutama dari tempat² yang pernah idah lawati... haa... lihat arrow kuning itu... London Bridge disitew... :D 




Terima kasih Aisha, Razlae dan family... 
Insya allah ada kesempatan kita sembang² yer Sha... :D




23 ulasan :

  1. Bertambah satu lagi koleksi FM acik idah.. buat sahabat acik idah farah doakan dia cepat sembuh.. =D

    BalasPadam
  2. wahhh.. dpat ole2 dr LONDON tuuu.. =D Zara doakan semoga aisha cepat sembuh.. amin

    BalasPadam
  3. wahh..best ni..dapat ole-ole...hmm.dah penuh kat bhg atas tu, tambah kat bawah pula..

    BalasPadam
  4. wahh...penuh dah fridge magnet akak..cantik2 plak tue koleksi akak :-)

    BalasPadam
  5. wahh bestnya ^_^ banyak fridge mangnet tu. .sama dengan mak acik suka kumpul

    BalasPadam
  6. Hobi akak yg baru jugak Idah... suka kumpul FM :)

    BalasPadam
  7. wow.. dapat ole ole dari nun jauh di london. lepak leklok yer FM kat frigde cik Idah tu yer. jgn sampai kena kidnap pulak.

    BalasPadam
  8. Muga aisha cepat sembuh..pulih kembali sperti biasa..knah juga buat koleksi fm..mengingatkan tmpat2 yg da pergi..

    BalasPadam
  9. Wahh bestnya.. tahniah Idah.. semoga Aisha segera pulih spt biasa... aamiin...

    BalasPadam
  10. wah... cantik FM.. bertuah cikidah.. :) coklat sedap.. ^__^

    BalasPadam
  11. wahh...nak satu..hihih banyaknya sis

    BalasPadam
  12. setiap kali pandang coklat msti berangan tengah merasa kesedapan coklat tuh....aduh...penggemar coklat macam sy tak boleh tgk coklat.

    BalasPadam
  13. semoga aisha cepat sembuh ... beruntung dpt jiran yg mesra . jeles coklat tuh . follow sini (188)

    BalasPadam
  14. semoga jiran idah segera sembuh....bertuah badan...dapat jiran yg ingat kat jiran

    BalasPadam
  15. banyaknya koleksi megnet tu..

    BalasPadam
  16. banyaknye koleksi magnet tu...

    BalasPadam
  17. banyak jugak tu.. Fiza pun ada hobi yg sama.. hehe

    BalasPadam
  18. wahh.. penuh dah fridge tu... syok kan kumpul fridge magnet ni, especially kalau kita sendiri yg pergi ;)

    BalasPadam
  19. Penuh fm kat fridge Acik Idah tu... nrl pun minat jg kumpul fm ni...

    BalasPadam
  20. Bertuahnya...London mari! Koleksi pun banyak tu...nak penuh dah, kena beli fridge baru nih! hehe

    BalasPadam
  21. Comel..banyaknya koleksi acik idah...kita punya banayk yang ter "patah" he..ehhe

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D