28 Januari, 2014

Review Blog bersama Fara (PART1)

14 ulasan

Assalamualaikum...



Petang nie acikidah nak join segmen anjuran blogger huda... tak pernah ke blog dia sebelum nie :) ... segmen nie simple jer.. idah memang suka kalau segmen yang simple² macam nie... tak libatkan twitter atau facebook... :D


Kepada yang nak join sama boleh klik pada banner dibawah yer... :)

Review Blog bersama Fara (PART1)

Tarikh tamat segmen ni ialah pada 
28 Jan 2014, pada jam 10 malam.

14 ulasan :

  1. Wah bestnya nak direview.. all the best yer acik idah..semoga blog acik idah terpilih nanti.. =D

    BalasPadam
  2. Wah... seronoknya..hihih ^________^

    BalasPadam
  3. assalam idah...selamat bersegmen n goodluck..

    BalasPadam
  4. all the best. tak sempat la na join

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum dan salam singgah dari segmen yang sama..semoga berjaya...

    BalasPadam
  6. tamat malam ni kan..hehe..selamat bersegmen kak Acik..semoga ada rejeki yer.. mood nk join mana2 GA terbantut utk sketika..huhu

    BalasPadam
  7. Selamat bersegmen & good luck ya acik idah!!!

    BalasPadam
  8. owh..dah tamat malam semalam rupanya...anyway, good luck yer kak..semoga blog akak terpilih...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D