07 Januari, 2014

Kesibukan Melanda.

14 ulasan
...السلام عليكم



Gambar Hiasan : Google




Selamat petang :) ... beberapa hari ni idah tak sempat nak jalan² ke belog uols... banyak urusan yang perlu diselesaikan... semalam uruskan hal anak² sekolah dan pembantu rumah... hari nie pula uruskan kerja² di opis nie... bertimbun sebab semalam kan idah cuti... :)





Kepada rakan² yang sudi singgah di sini... terima kasih dan pasti idah akan balas kunjungan kalian... ♥




Ermm.. harap² hari ni boleh selesaikan semua perkara dan esok boleh meneruskan hidup seperti biasa...Insyaallah :D




✿◕ ‿ ◕✿


14 ulasan :

  1. Biasalah.. mmg kena dulukan apa yg penting. Semoga dipermudahkan segala urusan.. aamiin.. :)

    BalasPadam
  2. Nur pun 2 3 hari nie keje kat opis bnyk kak..huhuhu..

    BalasPadam
  3. biaselah tu kak..mmg masing-masing sibuk

    BalasPadam
  4. Sibukk..Alhamdulillah, kita masih ada kerja..kat ofis bersilat, kat rumah pun bersilat jg..

    BalasPadam
  5. selamat berjaya...doa yang terbaik untuk anda.

    BalasPadam
  6. Semoga kesibukan yang dilakukan selalu mempunyai makna dan berkah di hadapan Allah swt. Amin. Salam sukses

    BalasPadam
  7. Ok noted..buzy ya acik idah..take care ya!!!

    BalasPadam
  8. samalah kita kak...busy ckit dgn keje. xsempat nk BW..ni pun setelah berapa lama akak komen kat entry didiey baru didiey dpt balas..

    BalasPadam
  9. Biasalah Idah... kalau masuk tahun baru mesti busy memanjang. Kakak dah agak lega berbanding minggu lepas.

    BalasPadam
  10. semoga urusan kak idah berjalan lancar..

    BalasPadam
  11. tak pe acik idah.. sette la dulu semua kerja.. lagpun faham kita nie part time blogger jer..kdg2 sempat bw kadang2 tak..hehehe

    BalasPadam
  12. tb pon xsempat kak ida..dgn kesihatan yg xmengizinkan lg

    BalasPadam
  13. kan... semua pun busy time awal tahun. BW yg tak berapa busy ni pun buat2 busy. ahaks ;)

    BalasPadam
  14. ika pun sibuk sangat3 juga ni kak T_T

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D