24 Januari, 2014

1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah

19 ulasan

" Buat pertama kalinya, blog ini menganjurkan giveaway sempena menghargai para pengikut dan juga pembaca blog Ainim Rashihah. Sebagai salah satu usaha untuk menghargai sokongan kalian semua, Ainim nak adakan giveaway pertama blog ini.


1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah


Semua orang boleh sertai giveaway ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:

1. Follow blog Ainim Rashihah, Add To Circle Google+ Ainimsuju, Follow Twitter Ainimsuju dan Like Fanpage Blog Ainim Rashihah
2. Buat satu entri bertajuk 1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen ini.
5. Tarikh tamat giveaway ini ialah pada 30 Januari 2014.

Pemenang akan diumum pada 6 Februari 2014 dan pemilihan pemenang adalah melalui random.org "

19 ulasan :

  1. gud luck kak..ainim bt ga ea..

    BalasPadam
  2. all the best sis..jemput join ga saya plak..hihi
    jemput join ga saya
    http://hunyieda.blogspot.com/2014/01/giveaway-santai-hunyeda.html

    BalasPadam
  3. all the best sis..jemput join ga saya plak..hihi
    jemput join ga saya
    http://hunyieda.blogspot.com/2014/01/giveaway-santai-hunyeda.html

    BalasPadam
  4. hye, akk dr segmen yg sama...

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    BalasPadam
  5. Good luck sis and all the best...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  6. gudluck kak Acik.. semoga ada rejeki dari GA nih :)

    BalasPadam
  7. good luck ^_^ selamat bersegmen

    BalasPadam
  8. Hai, singgah dari segmen yg same. Salam kenal and good luck. ;)

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    BalasPadam
  9. Terima kasih kerana join GA saya. Senarai pemenang dah diumumkan hari ni. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/02/senarai-pemenang-1st-mini-giveaway-by.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D