20 Mei, 2014

Testing Blogging From Samsung Galaxy Tab

15 ulasan

Ehsan : google.com

Selamat malam...

Tak tidur lagi???... idah nie... badan penat mata pun dah mengantuk... tapi otak nie belum nak berhenti lagiii....!

Dah malam nie tetiba gatal pulak nak cuba blogging guna tablet nie... perrghhh mencabar juga yer... selain dari menguji kesabaran... hik3x

Ini tah apps yang keberapa idah install dan uninstall... semua ada jer yang tak kena... hang laaa... payah laaa... akhirnya guna apps Blogaway For Androids nie... baru ok sikit tapi itu pun masih terkial-kial lagi nie....

Rasa-rasanya blogging menggunakan tablet/smartphone nie bukanlah mudah dan idah pun tak gemar laaa... tapi boleh laa kalau sekali sekala agak2 malas nak on laptop tu...

Okay laa... esok nak keje... nak kena tidur nie...

Good nite uols and have a good rest.... ;)

Sekian.. Wassalam....

Posted via Blogaway

15 ulasan :

  1. Kita dah cuba Acik Idah..Memang mencabar. Entry pun tak boleh tulis panjang-panjang coz part nak edit memang susah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pikir.. pikir balik macam kelakar pun ada... nak centrekan gambar pun tak reti... nak besarkan font pun fail... hehehe... macam kena cuba lagi jerrr... :D

      Padam
  2. boleh juga..kadang kala saya guna juga.

    BalasPadam
  3. Teman pun guna tab, masa buat entry teman cuma guna browser internet jer. Kalau malas online, teman buat entry off line dulu. Buat draft kat Polaris Office then bila online baru copy and paste kat blogger. Setakat nie, tak ada masalah pun.

    BalasPadam
  4. farah lebih suka bw jer guna tab or smartphone.. kalau nak buat entri lebih selesa guna lappy.. =D

    BalasPadam
  5. belum pernah try lagi...nak mencabar diri ni..nanti sendiri jg yg tensi..hehe..

    BalasPadam
  6. salam acik idah selamat berkenalan... kasutmerah singgah sini...

    BalasPadam
  7. guna tablet perlukan kesabaran ...

    BalasPadam
  8. salam. lagi selesa kut guna laptop/pc heee

    BalasPadam
  9. Memang leceh sket. Saya pon pakai tab tapi saya pakai bloggeroid.

    BalasPadam
  10. Pernah cuba sekali...last2 uninstall terus....susah nak taip panjang2....part nak masuk gambar plg susah...

    BalasPadam
  11. Boleh je.. klu nak mudah buat entri guna crome.Lebih kurang mcm kat pc/lappy juga. Tp mmg tak boleh lawan guna pc.. puas.. Kdg2 bila bnyk hal, tak terlayan juga nak guna tab utk blog...
    cuma, klu baring2 lepak2 santai.. syok juga bw guna tab...

    BalasPadam
  12. kalau nak publish entry guna smartphone/tablet memang boleh kak tapi feel dia tak sama kalau kita publish guna laptop/pc kan kak??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  13. macam tak puas kan guna smartphone ataupon anroid..mesti nak guna PC atau lappy gak..

    BalasPadam
  14. Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D