27 Mei, 2014

Rezeki Datang Bertempek Di Pagi Hari

23 ulasan

Assalamualaikum...


Hehehe... tahapa² punya tajuk tah idah nie... ermm... biar laa ini kan belog akak... so suka la nak taruk tajuk apa pun kan... hahaha... 


Rezeki siapa la yang Datang Bertempek Di Pagi Hari tu kan... ehemm... ehemm... Alhamdulillah... rezeki akak laa... ngeee.... :-D murahnya rezeki ku pada hari ini...



Alkisah....


Rezeki Datang Bertempek Di Pagi Hari
Pagi nie masa tengah nak bersiap² pergi kerja... tiba² en. suami ku hulurkan Note Seratus sekeping... ehem... ehemm... dalam pada purse kita tinggal anak² ikan jer kat dalam tu kan... tiba² jer dapat seratuss... perghh bersyukur sesangat... macam mati hidup semula rasanya... hehehe... yer laa nie kan dah nak hujung² bulan nie... so nak menyampaikan ke gaji tu adoii... paham² jerk laa kan... hehehe...



Bila dah turun ke bawah nak breakfast tu... tiba²... jeng...jeng...jeng... hehehe... dia hulur lagi 2 keping Note Seratus... aikkk... bukan senang nak dapat nie... tak mintak tapi dapat... :D bertempek² plak tu... haaaiii.. apa lagi muka pun glowing semacam laaa... hehehe... tak luper ucapkan terima kasih...




Perfume CK Eternity For Men
Dah sampai office... pastu tetiba en. suami ku call lagi... dia suruh keluar kejap... ada menda nak bagi katanya... haishhh aper ajer la laki aku nie kan... ghoper²nya... dia bagi beg plastik SOGO... haaii...! pagi² suami ku dah pergi sopping... kat dalam tu ada Perfume CK... hehehe... ingat jugek dia kan... beberapa hari lepas idah ada la bagitau dia yang perfume kami (share) dah habis... perfume tu dia jer yang tukang beli... idah tukang perabih jer... hehehe... pelik tak... ermmm... idah salah sorang dari yang suka perfume for men tau... entah laa idah suka jer bau dia... :D



Rezeki Datang Bertempek Di Pagi Hari
Beli perfume tu dapat lak free gift beg CK nie... cantik gak... macam best jer kalau nak bawak pergi meeting NGO malam² tu... besar jugak laa... boleh masuk laptop pun...




SOGO Rebate Coupon
Ohh... SOGO Salee...! setiap pembelian RM100 di kaunter kosmetik akan dapat Rebate Kupon RM10... so kiter dapat RM20... hik3x... ermm... nak beli aper ek :D... okay itu boleh fikir kemudian... 2 puluh macam 2 ribu pun kan...




Alhamdulillah... itu la kisah rezeki datang bertempek idah pada pagi ini... syuttt... boss dapat bonus ruper nyer... :D alhamdulillah... dapat la idah dan anak² merasa sama... sikit pun jadik laa daripada tak ada langsung kan... bila company idah pula nak bagi bonus nie... haishh... macam kelamm jer harapan... increment pun tak dapat² lagi nie dah nak masuk setengah tahun dah nie... apa pun rezeki itukan di tangan tuhan... jika DIA kata belum lagi... so ermm... berdoa jer la lagii dan lagi dan lagi... :D




Kepada en. suami ku yang garangg dan kelakar ini... ngeee... Terima Kasih Daun Keladi... semoga Allah Taala memurahkan lagi rezeki halal mu dan keluarga kita... dan juga diberikan kesihatan yang baik... Ameen... 
I Luv U... ;)



23 ulasan :

  1. rezeki bertingket-tingket tue..hihi ^-^

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..sharing is caring...biar garang tapi hati baik..

    BalasPadam
  3. ni betul2 rezeki melimpah ruah ni...untung cik idah dpt suami penyayang dan pemurah macam ni. Semoga bertambah2 rezeki keluarga cik idah ye...

    BalasPadam
  4. Syukur Alhamdulillah :-)

    Semoga rezeki cik idah sekeluarga bertambah-tambah. Amin :-)

    BalasPadam
  5. wah....bestnya akak!heee....alhamdulillah=) moga murah rezeki selalu akak sekeluarga....amin....

    BalasPadam
  6. murah rezeki pagi ni..
    for sure hari ni paling hepi kan..hehe..

    BalasPadam
  7. syiookk nyer..jelez tauu. kesannye tgh berkira-kira nk beli perfume gak, aduii..tapi kalau ade orang belanjer kan best..huhu

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah rezeki datang bergolek ya Acik Idah...kita pun nak tukar perfume lah macam ni..

    BalasPadam
  9. lactacyd & Whisper for Acik Idah...

    BalasPadam
  10. alhamdulillah :)

    p/s menabung lacytacyd :))

    BalasPadam
  11. rezeki jangan ditolak ye tak acik idah...(im back)

    BalasPadam
  12. rezeki jangan ditolak ye tak acik idah...(im back)

    BalasPadam
  13. rzeki bergolek-goleklah masuk ke kocek idah...syukur alhamdulillah.

    BalasPadam
  14. Wahhh rezeki botingkek-tingkek tu hahaa.. Alhamdulillah. Mmg seronokkan mcm2 rezeki yg dtg pepagi. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki buat Idah sekeluarga... aamiin.. :)

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah...rezeki datang bergolek2 ni....

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah...Ini namanya rezeki datang bergolek2..mula2 nampak gambar perfume tu ingatkan akak guna duit yang En Suami bagi utk beli perfume..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  17. Hai untunglah orang ada suami....hujung2 bulan ada yang topup kan...

    Rezki..Alhamdulillah.. :)

    BalasPadam
  18. Besstnyeee...tu laa kekadg ujung buln mang kering laaa...tp tup2 en.suami mesti hulur jgk..penymbung nafas tuuu..hiihh....Alhamdulillah.....

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D