20 Mei, 2014

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

26 ulasan

Assalamualaikum...


http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.


Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.



26 ulasan :

  1. terima kasih kerana sudi join dan support, jangan lupa semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  2. all the best kak... selamat bersegmen ^_^

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen kak. saya pun join juga

    BalasPadam
  4. Selamay bersegmen semua .. moga meriahlah nanti .. in Sha Allah .. peluang ni untuk dapatkan backlink

    BalasPadam
  5. Good luck.
    Blogwalking fm same segment.
    Jemput join http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

    BalasPadam
  6. Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  7. Gud luck . Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  8. Selamat bersegmen... KN pun ingat nak join juge la... :)

    BalasPadam
  9. singgah dari segmen yang sama..salam perkenalan.
    jom ziarah blog saya pula.
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1_21.html

    BalasPadam
  10. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  11. selamat bersegmen acik idah...

    BalasPadam
  12. Thanks semua kerana sudi singgah... :D

    BalasPadam
  13. http://www.myrodreel.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotes.html
    singgah yer

    BalasPadam
  14. hi salam kenal :D kite dari segmen yang sama.. kita follow sini ~

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  15. Good luck and all the best kak...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  16. ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  17. hi..
    kunjungan balas dr segmen yg sama..

    terima kasih berkunjung ke blog Sue.. maaf lambat jenguk.. :)

    salam perkenalan

    BalasPadam
  18. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

    BalasPadam
  19. heloo.singgah sini dari segmen sama :)
    singgh follow sekali.sudi follow kita. wee :D

    http://afitot.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  20. Salam Muhibbah dr follower #207

    www.notashalimar.blogspot.com

    BalasPadam
  21. Salam ukhuwah.. saya datang singgah dr segmen yang sama dan dah follow blog awak. ")

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D