22 Mei, 2014

Hadiah Untuk Si Kembar

17 ulasan

Assalamualaikum...


Pagi nie idah kena dengan budak² opis nie lagi... dorang nie suker betul dera idah tauu... asal ada jer teammate yang dapat baby... mesti akak yang kena decorate kan hamper/hadiah tu... padahal beli kat sogo tu boleh jer budak² customer service tu wrap kan... haishh...





Hadiah Untuk Si Kembar

Kali ini hadiah untuk anak² Faizal pula... alhamdulillah... dia dapat anak kembar tau... dua² lelaki... :D sorang nama Farid dan sorang lagi namanya Fadil... itu nama pendek laa... namanya panjangg... budak² sekaranngg nama panjang² belaka... ;) iskhhh geram betul anak orang nie... rasa cam nak picit² pipi tembun dia tu... hehehe... suka² jerrr nak picit anak orang... :D





Hadiah Untuk Si Kembar
Beli barang² nie dah dua tiga hari dah... tapi sebab mood untuk nak membalutnya tu belum datang... so perap la dulu... pagi nie mood tu baru datang... hehehe... ada topi, kasut, stokin, sapu tangan dan baju dua pasang... setiap barangan tu ada 2... yer laa kembar kan... boleh pakai raya nanti... :D



Hadiah Untuk Si Kembar
Akak nie bukanlah pandai pun bab membalut² nie... tapi dorang nie suka betul suruh akak tau... saja dorang suka nak tengokkk laa tue... masing² tolong tengok jerr kan... dan tukang komplen... kuang3x... dah jadi macam job scope pulak keja² membalut dan menghias hadiah nieee... okayyy... abaikan background office akak yang bersepah itu yer... haha.. baik punyer bersila... :D





Hadiah Untuk Si Kembar
Tarannngg... dah siap dah... sempoiii.... tapi macam tak puas hati laa... sebab riben dia tu warna macam tak masukk jerr... ermm... nak buat camner... dah riben kaler tu jer yang ado... hantam saja laa... janji balut... janji ada riben... kan... :)



Hadiah Untuk Si Kembar
Ini versi hamper landing ateh laptop... macam cantikkk jerr... macam sempoiii jerrr... harap² Fadil, Farid, papa Faizal dan mama suka laa.... akak tukang mendekorasi jer yer... yang pergi soping beli barang² tu orang lain... so kalau tak berkenan warna ker apa itu pergi cari Pn. Idayu... hehehe... 


Alhamdulillah... dah selesai tugas² yang perlu dibuat... hanya tinggal tunggu boss serahkan kepada papa Faizal jer... :D okayyy... nak sambung buat kerja hakiki pulaa... adios...



17 ulasan :

  1. dah selalu buat, kira OKlah ni...

    BalasPadam
  2. wahh buat sendiri..terbaiklah ^_^ comel !!

    BalasPadam
  3. mesti papa mama twins suka nya kak..hihi

    BalasPadam
  4. Wahh.. barang2 tu comel semua. bertambah menarik bila di bungkus.. nice.. :)

    BalasPadam
  5. untunglah si kembar... hadiahnye best...
    salam singgah dan follow kembali.. :)

    BalasPadam
  6. Not bad acik Idah..cantik..kira dah boleh ambil tempahan untuk wrap hadiah ni..he..he

    BalasPadam
    Balasan
    1. kuang3x... tak der maknerr nyerr!! :P

      Padam
  7. salam. alooo..comelnya dapat baby twinn!!

    BalasPadam
  8. comelnya baby kembar tue...nur memang suka tengok baby,lagi2 kembar camnie...gerammm
    hamper tue pun comel jugak ^-^

    BalasPadam
  9. now baru saya tau kena dia dera akak..mungkin sebab akak punya decoration cantik..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  10. Pandai idah bungkus...klu kak sarah masuk kotak ja...comey baby kembar tu..tahniah utk kwn idah

    BalasPadam
  11. impian nak dapat baby twin ... comelnya ...

    BalasPadam
  12. Assalammualaikum...acikidah,

    comel baby kembar tu.. geram pulak..hehehe. ..

    mselim3

    BalasPadam
  13. oklah tu dari kite tak reti nak membalut..hehehe

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D