14 Mei, 2014

Tanpa Bicara #14 : Renungan Si Kecil

22 ulasan

Assalamualaikum...



Tanpa Bicara #14 : Renungan Si Kecil




22 ulasan :

  1. semoga masih ada insan yang berhati mulia membantunya . ntah2 mrk ni sendikit kot ... alahai ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mereka BUKAN peminta sedekah... mereka hanya rakyat Msia yang kurang bernasib baik... tiada istilah "sendikit" disitu...

      Padam
  2. Sedihnya melihat... Terasa sgt bersyukur dgn apa yg ada.

    BalasPadam
  3. Kesian... bantulah sekadar yg mampu asalkan ikhlas...

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah kita punya tempat tinggal yang sempurna. Semoga ada kehidupan yang lebih baik untuk mereka..

    BalasPadam
  5. Golongan yg dhaif dan naif ni idah..
    Kesian bile melihat senario begini kan

    BalasPadam
  6. mengingatkan kita supaya bersyukur dgn apa yg kita ada walaupun sedikit...jgn mengeluh dgn ujian

    BalasPadam
  7. kesian nya.. sampai duduk di kaki lima.. tiada tpt tinggal.. kalau kita rasa hidup kita ssh, ada lagi yg ssh drp kita.. insaf rasanya...

    BalasPadam
  8. Doakan semoga segala urusan mereka dipermudahkan... Amin

    BalasPadam
  9. Sedihnya tengok.. apa la nasib dia nanti.. T_T

    BalasPadam
  10. Ya! allah...sedihnya tgk gambar ni :-(

    BalasPadam
  11. sedihnya.tiada sanak saudara yg nak membantu ke?

    BalasPadam
  12. Group Acik Ida yang jumpa ker? Selalunya ada cerita tapi yg ini...ermmm terpaksa melayan sendiri perasaan sedih

    BalasPadam
    Balasan
    1. A'ah... 2 kali dah idah jumpa mereka... nanti lah insyaallah one day idah ceritakan kisah mereka yer...

      Padam
  13. Kesiannya bila tengok anak2 kecik yang terpaksa hidup macam ni...

    BalasPadam
  14. salam. ya Allah! kesiannya..

    BalasPadam
  15. tak sanggup la kalau wantie yangtengok dengan mata kepala ni. rasa sangat sangat kesian. mcm mana la masa depan anak anak kecil tu kan

    BalasPadam
  16. alahai kesiannya, dah la comel... kat kl ke ni?? bukan kat kl ada asrama free disediakan untuk gelandangan especially wanita, ada anak pula tu

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D