18 September, 2013

Promosi Airasia 1 Million Free Seat

7 ulasan


Assalamualaikum..



Promosi Airasia 1 Million Free Seat



Promosi Airasia datang lagi.. 1 million free seat.. destinasi dalam dan luar negara.. siapa bertuah dan rajin cari boleh jumpa tambang percuma.. kalau dalam negara serendah RM26/sehala je.. luar negara pun banyak tempat yang murah-murah.. 


1 Million Free Seats
Booking Period : 17 September 2013 - 22 September 2013
Travel Period : 7 January 2014 - 5 August 2014



Kepada sahabat sekelian yang dalam perancangan untuk jalan-jalan tahun depan.. boleh intai-intai Airasia bermula semalam hingga ahad nie.. cepat-cepat.. nanti tinggal serdak je.. hehehe..


Selamat merancang percutian.. :D


7 ulasan :

  1. Erin sign up disini sebagai follower..TQ yer bagi tahu nama keropok kulit sapi tu dikenali sebagai Jangek.. hehe.. Erin pun baru je tahu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Erin.. sudi singgah disini.. ;)

      Padam
  2. wahh ke bali ada ,,yeah thanks kak share info nie... nak bercuti dengan kawan2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Errmm.. best nyer pegi bercuti..!
      Bali.. kalau nak shopping.. pegi kat Krishna.. murah..! :D

      Padam
  3. sy entah bila la ada masa nak bercuti huhu..nice sharing akak:)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D