13 September, 2013

Segmen 1st Mama

21 ulasan

Nak juga join segmen 1st mama.. :D dan ini adalah segmen pertama yang Idah join setelah bergelar blogger.. hehehe.. tak tau apa tu segmen.. ye la.. saya kan budak baru belajar.. cuba je la.. tak cuba tak tau kan.. :D


Segmen 1st Mama



21 ulasan :

  1. hai hai hai...
    terima kasih sudi singgah ye...

    salam perkenalan dari mama.. hihihi.... rajin-rajin lah bertandang rumah mama yang buruk tu kak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai mama.. Okay roger.. Insyaallah.. sudah semestinya.. ;)

      Padam
  2. salam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam TB.. thanks sudi singgah blog yang masih baru nie.. :D

      Padam
  3. Hai...Dtang BW

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks bro.. sudi singgah ke sini..
      Akak slalu pegi blog awak.. jadi tempat rujukan.. :D

      Padam
  4. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  5. singgah + follow :)
    http://husnamichi.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  6. W'salam.. Trima kasih sudi singgah di sini..
    Selamat bersegmen cikgu.. :)

    BalasPadam
  7. #19

    follow dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Zira.. Selamat berkenalan.. Thanks for visiting.. :D

      Padam
  8. Salam perkenalan sis..
    Trima kasih sudi singgah ke blog yang masih baru nie.. :D

    BalasPadam
  9. assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    selamat bersegmen..:)

    BalasPadam
  10. selamat bersegmen.dari segmen yg sama
    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html
    follow sini No23
    jemputla follow blog zara nanti ye.time kcih..=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai Zara... Thanks for visiting and following.. :D

      Padam
  11. hi dan salam kenal ;0)
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D