13 September, 2013

Segmen 1st Mama

24 ulasan

Nak juga join segmen 1st mama.. :D dan ini adalah segmen pertama yang Idah join setelah bergelar blogger.. hehehe.. tak tau apa tu segmen.. ye la.. saya kan budak baru belajar.. cuba je la.. tak cuba tak tau kan.. :D


Segmen 1st Mama



24 ulasan :

  1. hai hai hai...
    terima kasih sudi singgah ye...

    salam perkenalan dari mama.. hihihi.... rajin-rajin lah bertandang rumah mama yang buruk tu kak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai mama.. Okay roger.. Insyaallah.. sudah semestinya.. ;)

      Padam
  2. salam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam TB.. thanks sudi singgah blog yang masih baru nie.. :D

      Padam
  3. Hai...Dtang BW

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks bro.. sudi singgah ke sini..
      Akak slalu pegi blog awak.. jadi tempat rujukan.. :D

      Padam
  4. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  5. singgah + follow :)
    http://husnamichi.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum, singgah dari segmen yang sama dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    http://mieadham86.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'salam.. Trima kasih sudi singgah di sini..
      Selamat bersegmen cikgu.. :)

      Padam
  7. #19

    follow dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Zira.. Selamat berkenalan.. Thanks for visiting.. :D

      Padam
  8. Salam..singgah dari segmen mama..Done follow sini..
    Jemput singgah dan follow saya jugak yer..=D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam perkenalan sis..
      Trima kasih sudi singgah ke blog yang masih baru nie.. :D

      Padam
  9. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    BalasPadam
  10. assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    selamat bersegmen..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. W'salam w.b.t... Thanks for visiting.. :D

      Padam
  11. selamat bersegmen.dari segmen yg sama
    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html
    follow sini No23
    jemputla follow blog zara nanti ye.time kcih..=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai Zara... Thanks for visiting and following.. :D

      Padam
  12. hi dan salam kenal ;0)
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks for visiting.. :D
      Selamat Bersegmen..

      Padam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D