26 November, 2013

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

15 ulasan

Blogger Ayuinsyirah ada menganjurkan segmen khas untuk cuti sekolah... jom kawan-kawan kita support dia.. :D




SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah


syarat-syarat nyer :
1. follow ayu dulu...
2. buat n3 tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah
3. linkkan ke entry beliau
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...
5. dah siap letakkan url n3 uols kat ruangan komen blog beliau

Segmen ni dibuka hingga hari SABTU 30/11/2013 jam 11.00 malam

15 ulasan :

  1. Good luck cik idah..selamat berblogwalking ya...

    BalasPadam
  2. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu ni.. ada masa nanti boleh la blogwalking bersama-sama..link dibawah ayu dah senaraikan url rakan blogger yang dah join segmen ni.. sama2lah kita eratkan ukhwah yang dibina ini...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    BalasPadam
  3. Salam... Dari Segman yg same :D

    http://berstoryatsini.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen akak. aefa pon join jugak :D

    BalasPadam
  5. dr segmen yg sm.. fiza dah folo akak yg cun.. hehe

    BalasPadam
  6. balas kunjungan:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    BalasPadam
  7. datang blogwalking sini dari segmen yg sama...

    BalasPadam
  8. Salam knal..Dari segmen yang sama..sambil2 tu follow sini..slmt bw ke blog kawan2 semua..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D