06 November, 2013

5 Hari Menghilang.

9 ulasan

Assalamualaikum...



5 Hari Menghilang.



Apa khabar uols? lama Idah menghilang ek... lama ke? 5 hari jer.. :D tapi rasa cam 5 bulan dah... rindu kat anak-anak... kat rumah.. kat katil.. dan tak luper juger blog Idah nie dan juga pengunjung setianya... :D




Actually Idah baru balik dari bercuti... baru sampai KL malam tadi... tapi hari nie dah kena start keje dah.. penat pun tak hilang lagi nie... uhuk uhuk uhuk... 



Okay la.. Idah nak kena selesaikan kerja² yang bertimbun kat ofis nie dulu... pastu Idah datang melawat blog korang ye.. dah rindu nak merendek kat blog korang.. hehehe.. oh yer.. lupa lak nak bagitau Idah bercuti dimana yer.. hik3x.. ala.. dekat jer.. 45 minit jer naik pesawat.. Idah bercuti ke Medan, Indonesia.. 5 hari 4 malam.. nanti Idah story yer.. :D




Dikesempatan ini juga Idah nak mengucapkan Selamat Tahun Baru Hijriah kepada semua rakan-rakan blogger, sahabat handai dan tak lupa juga pengunjung setia blog ini... semuga tahun ini kita semua lebih sukses dalam apa jua yang kita lakukan dan juga senantiasa di dalam rahmatNYA.. :D


9 ulasan :

  1. Masih letih dan penatlah hasil bercuti ye Idah..
    Kerja tak boleh nak buat apa kan. Masa cuti kita cuti dah kerja kena setelkan sebaik-baiknya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu kak.. :D keja banyak tak pe.. janji happy.. kan..kan..kan..

      Padam
  2. mesti penat.. kak siapkan kerja dulu..

    BalasPadam
  3. bestnya dpt pergi ke medan..ole2 ada..heeee

    BalasPadam
  4. Salam maal hijrah 1435H...x sabar nak baca travelogue ke Medan, tak pernah sampai lagi..

    BalasPadam
  5. seronoknya dapat berjalan-jalan :)

    BalasPadam
  6. Selamat kembali ke dunia blog.. Hehe..

    BalasPadam
  7. selamat kembali ke malaysia..

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D