06 November, 2013

Giveaway Nov Bersama Hunyeda.

11 ulasan


Jom support segmen yang dianjurkan oleh blogger Hunyeda nie... :D

Member yang ditag adalah : Sylarius YusofPha Is dan Azlan Strider 




Giveaway Nov Bersama Hunyeda.

 Syarat-syaratnya :
  1. Copy banner 
  2. Buat Entry bertajuk "Giveaway Nov bersama Hunyeda"
  3. Tag 2 rakan..pastikan diorang tahu
  4. Paling penting jgn lupa follow blog ini
  5. Pemenang melalui Random.org dan cabutan bertuah
  6. Letakkan URL entry korang kat ruang komen ja
  7. Sponsor boleh join juga
  8. Tamat 16 Nov 201
✿◕ ‿ ◕✿

11 ulasan :

  1. Gud Luck kak Acik..kalau ada rezeki kta..ada ler tuh..huhu ^___^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah.. :D hehe.. selama nie tak pernah menang pun lagi.. :D
      Good Luck 2 u 2 Cik Tieka.. :D

      Padam
  2. Selamat bersegmen & Good luck ya..

    BalasPadam
  3. tahniah acik
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/11/pemenang-ga-nov-bersama-hunyeda.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Laa... Menang ke? Camana tadi tengok bleh x nampak ek... Hehehe.... Tq3x... Tq Huny :D

      Padam
  4. sila pm di fanpage DayangDeno nak pakaian doodle warna apa :)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D