12 Februari, 2014

Sepanjang Minggu Ini

21 ulasan
...السلام عليكم




Minggu ini merupakan minggu yang sibuk untuk idah... ini adalah kerana idah dipinjamkan oleh syarikat tempat idah bekerja ke projek lain... ada misi yang perlu dilaksanakan...



Lembaga Hasil Dalam Negeri, Cyberjaya


Sepanjang minggu ini bermula semalam idah akan berada di sini... Lembaga Hasil Dalam Negeri, Cyberjaya... rakan² yang berada berdekatan kawasan nie boleh la kita lunch samaa.. :D



Terima kasih kepada rakan² yang sudi datang ziarah disini... insyaallah selesai semua kerja² dan jika ada waktu terluang akan idah balas kunjungan kalian kay...


Semuga kalian ceria² selalu... :D


✿◕ ‿ ◕✿

21 ulasan :

  1. wahh..dah dekat sgt ngan office noe...tp dah 3 hari noe x g office..anak x sihat...

    BalasPadam
  2. Jauh nak gi lunch same lah Cik Idah...hehehe

    BalasPadam
  3. Seminggu kena pinjam.
    Boleh pinjam-pinjam pulak ye:)

    BalasPadam
  4. dok tengah ceria la ni . hahahaha

    BalasPadam
  5. Semoga dipermudahkan & dilancarkan segala urusan.. aamiin.. Salam rabu.. :)

    BalasPadam
  6. Haha. Boleh plak pinjam pinjam. Menarik.

    BalasPadam
  7. Salam Rabu Acik Idah..Selamat bekerja k!!!

    BalasPadam
  8. semoga semua urusan kak idah berjalan lancar..

    BalasPadam
  9. selamat menjalankan tugas dengan tenang :)

    BalasPadam
  10. eh eh! boleh pinjam pinjam pulak..

    BalasPadam
  11. cyberjaya?? dekat sangat ni ngan rumah :)

    BalasPadam
  12. Selamat menjalankan tugas.

    P/S: Stok buku saya Tetamu Istimewa sudah ada. Jika akak berminat boleh maklumkan kepada saya. Terima kasih.

    BalasPadam
  13. May Allah ease your task there ^^
    Cuberjaya have a kedai nasi arab that are so delicous, but a bit expensive. Im sure you might heard of it from the colleagues over there. I tried it once :9

    BalasPadam
  14. selamat menjalankan tugas.. all the best..

    BalasPadam
  15. salam kak Acik..huuu,, lama x singgah sini..hihi..
    buleh pulak main pinjam2 tuh,,papun, buzy2 tu jangan lupa jga kesihatan ye kak ^__^

    BalasPadam
  16. owh..boleh main pinjam2 plak ek..nie pinjam ke LHDN nie mesti pasal dorang tengah sibuk nak distribute BR1M nih..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D