07 Februari, 2014

Segmen Jom Beramah Mesra

23 ulasan
...السلام عليكم


Segmen Jom Beramah Mesra
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran
Jam tangan 2x
Dress
Fridge magnet 2x


Segmen Jom Beramah Mesra dianjurkan oleh Yumida dan ditaja bersama blogger Mselim, TriGlobe DynastyBifa’s Vendor & PenaBulu Ayam.


TAMAT: 21 FEBRUARI 2014 – Jam 11.59 malam


p/s : sebab code diatas adalah cut and paste (telah disediakan) jadi tak dapat la akak nak buat promosi lebih² :D

23 ulasan :

  1. Selamat bersegmen acik idah, semoga berjaya :)

    BalasPadam
  2. salam. selamat bersegmen akak :)

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen kak,, all the best

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
  4. wah,bagusnya hadiah2 dia..all d best kak

    BalasPadam
  5. Selamat berkenalan acik idah, salam ukhwah

    http://www.aynorablogs.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    BalasPadam
  6. Terima kasih atas penyertaan anda
    Senarai peserta telah dikemaskini
    Menjemput rakan blogger sekalian berblogwalking..andai kelapangan
    Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA Segmen Jom Beramah Mesra di Mister Linky
    Andai penyertaan anda tidak tersenarai, sila maklumkan di kotak komen

    BalasPadam
  7. Dari segmen yang sama :) http://babysiiwan.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    BalasPadam
  8. Slmt bersegmen acik idah.. saya pun dah join.. salam ramah mesra.. :)

    BalasPadam
  9. Assalammualaikum...

    ziarah sini daripada segmen yang sama... terima kasih sudi join segmen nie..

    mselim3

    pls: dah follow blog nie...

    BalasPadam
  10. blogwalking dari segment yang sama :) have a nice day!

    http://dino-amour.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    BalasPadam
  11. Jalinkan jalis antara penulis
    Di alam maya kerisku pena
    Ayuh blogger kita sebaris
    Antara kita beramah mesra.

    http://amirkhalis.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum. Salam sejahtera. Nasuha datang blogwalking dari segmen yang sama. Selamat bersegman =) : Segmen Jom Beramah Mesra

    BalasPadam
  13. zara singgh dr segmen yg sma .. selamat bsegmen ! follower ke 123.. hoho

    BalasPadam
  14. Semoga dapat menambah lebih banyak kenalan akak.

    BalasPadam
  15. datang dari segmen sama
    good luck and happy blogging ye..

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum.. dari segmen yg sama..done follow.. jemput singgah ke blog:)


    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    BalasPadam
  17. salam.. sy datang follow sini.. tolong ye.. just klik button like tq :)

    http://myimpian11.blogspot.com/2014/02/tolong-tekan-je.html

    BalasPadam
  18. salam mesra.. saya datang singgah sini dari segmen yg sama..

    BalasPadam
  19. salam mesraaaa..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D