08 Februari, 2014

Diskaun Saman Trafik DBKL.

21 ulasan
...السلام عليكم


Sempena sambutan Hari Wilayah Persekutuan 2014 baru² ini,Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) telah memberikan diskaun kompaun kadar rata RM30 bagi semua kesalahan trafik.




Pemberian diskaun ini bermula dari 
01 Feb 2014 hingga 08 Mac 2014.





Penyemakan saman boleh dibuat di portal link di bawah:


SEMAK SAMAN DBKL


Sesiapa yang ada saman tu boleh la ambil peluang ini yer... 
tarikh tutup seperti diatas...
Jangan lewatt... :D



21 ulasan :

  1. wahh ambil kesempatan untuk membayar saman Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
  2. KENA SAMAN PENING NK BAYAR LAGI PENING KAN IDAH...

    BalasPadam
  3. Peluang keemasan bg yg asyik kena saman tu...

    BalasPadam
  4. Bayar jngn tak bayar hahaa.. :D

    BalasPadam
  5. x pernah kena saman ngan dbkl lagi... :)...thx for the info idah..

    BalasPadam
  6. Memang menanti saat ini, tahun lepas takde..ada saman RM100, leh jimat RM70/-..love DBKL..(tetiba je)...huhu..

    BalasPadam
  7. bagus info... jap nak cek ada ke tak saman :p

    BalasPadam
  8. Assalammualaikum...acikidah,

    terima kasih sesangat atas makluman nie..

    mselim3

    BalasPadam
  9. Terima kasih kongsikan info nie... dah check... nasib baik kereta teman tiada dalam senarai...

    BalasPadam
  10. maaf cik idah, kalau komen saya diluar topik, hanya untuk menjawab tetntang yang acik tanyakan tentang Iframe pada blog, sedikit penjelasan Iframe merupakan penghambat googlebot/spider untuk melakukan index artikel pada blog kita,jika kita mengaktifkan ini maka artikel kita akan lama terindex dimesin pencari google.
    terimakasih

    BalasPadam
  11. alhamdulillah.. tak de saman.. hehe..

    BalasPadam
  12. salam. ooo..ada diskaun yer?

    p/s isi tabung the school :)

    BalasPadam
  13. owh.. ada diskaun yer.. baru tahu.. nice share..

    BalasPadam
  14. Cepat jangan lepaskan peluang ini.

    BalasPadam
  15. Oooo ada diskaun yer...terima kasih infonya

    BalasPadam
  16. kalau lewat boleh mintak kurang tak? huhu...

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D