06 Februari, 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

33 ulasan
...اسلام عليكم 


 Ramaikan Follower, Raikan Ukhwah

Dah nak tamat tempoh baru nak join... hehehe.. ketinggalan zaman betul idah nie... :D
Tak pe la... janji join support rakan² blogger lain kan... syaratnya pun mudah ajerrr... 

Jom join segmen Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah..!


Syarat-syarat :

1. Follow Lorong Cinta
2. Buat Entri  Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
3. Tampal Banner dan link kepada Lorong Cinta
4. Copy URL dan Paste dalam ruangan komen
5. Bermula 7 Januari dan berakhir 7 Februari 2014

(。◕‿◕。)


33 ulasan :

  1. Selamat pagi, Acik Idah... All the best ya!!!

    BalasPadam
  2. salam pagi idah...selamat bersegmen...goodluck.

    BalasPadam
  3. sampai tanggal 7, waktunya masih ada

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
  5. Assalammualaikum...acikidah,

    selamat bersegmen k... moga cik idah sihat3 ..

    mselim3

    pls: cik idah lama menyepi ker mselim3 dah lama x komen kat sini...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam w.b.t...

      Terima kasih En. mselim3.. :)

      p/s : sebenarnya dua2.. hehe... idah lama tak jengok sana... dan en mselim pun lama tak komen kat sini... :D kekangan masa... nak buat camna kan... insyaallah idah akan cuba datang ziarah selalu yer... :)

      Padam
  6. Singgah dari segmen yg sama.. salam kenal. jemput ke http://hebatkan.blogspot.com :)

    BalasPadam
  7. salam. selamat bersegmen akak :)

    BalasPadam
  8. Yeahhh selamat bersegmen Acik Idah ;)

    BalasPadam
  9. Good luck and all the best kak...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    BalasPadam
  11. Selamat bersegmen...semoga berjaya!

    BalasPadam
  12. Slmt bersegmen.. saya pun dah join.. salam ukhwah.. :)

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

    BalasPadam
  14. Semoga berjaya dan dapat menambahkan kenalan.

    BalasPadam
  15. Salam ukhuwah :) I see u around for more stories :D

    BalasPadam
  16. Singgah BW dari segmen yang sama. Salam kenal. DOne Follow too

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  17. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  18. Salam ukhuwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  20. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    BalasPadam
  21. salam perkenalan.....dah follow.....datang dari segmen yang sama =)
    jemput singgah dan follow blog saya =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  22. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    saya dh klik semua button n iklan yg patut .. jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    BalasPadam
  23. salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    BalasPadam
  24. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  25. singgah dari segmen yang sama.... salam ukhwah

    BalasPadam
  26. Assalamualaikum.

    Datang ziarah dari segmen yang sama.

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D