06 Februari, 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

28 ulasan
...اسلام عليكم 


 Ramaikan Follower, Raikan Ukhwah

Dah nak tamat tempoh baru nak join... hehehe.. ketinggalan zaman betul idah nie... :D
Tak pe la... janji join support rakan² blogger lain kan... syaratnya pun mudah ajerrr... 

Jom join segmen Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah..!


Syarat-syarat :

1. Follow Lorong Cinta
2. Buat Entri  Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
3. Tampal Banner dan link kepada Lorong Cinta
4. Copy URL dan Paste dalam ruangan komen
5. Bermula 7 Januari dan berakhir 7 Februari 2014

(。◕‿◕。)


28 ulasan :

  1. Selamat pagi, Acik Idah... All the best ya!!!

    BalasPadam
  2. salam pagi idah...selamat bersegmen...goodluck.

    BalasPadam
  3. sampai tanggal 7, waktunya masih ada

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
  5. Assalammualaikum...acikidah,

    selamat bersegmen k... moga cik idah sihat3 ..

    mselim3

    pls: cik idah lama menyepi ker mselim3 dah lama x komen kat sini...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam w.b.t...

      Terima kasih En. mselim3.. :)

      p/s : sebenarnya dua2.. hehe... idah lama tak jengok sana... dan en mselim pun lama tak komen kat sini... :D kekangan masa... nak buat camna kan... insyaallah idah akan cuba datang ziarah selalu yer... :)

      Padam
  6. Singgah dari segmen yg sama.. salam kenal. jemput ke http://hebatkan.blogspot.com :)

    BalasPadam
  7. salam. selamat bersegmen akak :)

    BalasPadam
  8. Yeahhh selamat bersegmen Acik Idah ;)

    BalasPadam
  9. Good luck and all the best kak...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  10. Selamat bersegmen...semoga berjaya!

    BalasPadam
  11. Slmt bersegmen.. saya pun dah join.. salam ukhwah.. :)

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

    BalasPadam
  13. Semoga berjaya dan dapat menambahkan kenalan.

    BalasPadam
  14. Salam ukhuwah :) I see u around for more stories :D

    BalasPadam
  15. Singgah BW dari segmen yang sama. Salam kenal. DOne Follow too

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  16. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  17. Salam ukhuwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  19. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    BalasPadam
  20. salam perkenalan.....dah follow.....datang dari segmen yang sama =)
    jemput singgah dan follow blog saya =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  21. singgah dari segmen yang sama.... salam ukhwah

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D