04 Februari, 2014

Selamat Hari Lahir Ke 9 Nuqman

15 ulasan
...اسلام عليكم 



Entry ni idah terlambat buat... maklum jer la.. ibunya sibukkk... hehehe... tapi apa pun ibu still tak lupa kay... :D




Selamat Hari Lahir Ke 9 Nuqman





Pada 20 Januari lepas... adalah merupakan hari ulang tahun atau hari lahir Nuqman Adha yang ke 9 tahun... dah besar dah anak bujang ibu nie... :) 




Selamat Hari Lahir Ke 9 Nuqman



This time babah yang belikan kek untuk Nuqman... :D balik keje jer... babah terus ke kedai kek... masa hari tu idah tak berapa sihat... hampir² terlupa jer besday Nuqman nie... hehehe... nasib ada kakak yang tolong ingatkan... so seperti biasa kitorang celebrate kecil²an jer...



Selamat Hari Lahir Ke 9 Nuqman



Kepada Nuqman... ibu ucapkan selamat hari lahir yang ke 9 tahun... semuga Nuqman menjadi anak yang soleh, mendengar kata ibu dan babah, berlemah lembut dan sayangkan adik², dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan abang dan diberikan olehNYA kesihatan yang baik... ameen... ibu dan babah sayanggg abang... :)




Kek Hari Lahir Nuqman Adha

Kek Hari Lahir Nuqman... bertemakan Hantu Kak Limah... ermm... kerja saper lagi kalau bukan Encik Babah nya... :] Sampaikan budak kat kedai kek tu pun tergelak²... katanya ini pertama kali dia lukis gambar macam nie atas kek... :D



15 ulasan :

  1. salam idah…..comel2nye anak idah especially yg gegirl tu. utk abg Nuqman, happy 9th birthday. be a HERO to ibu & babah dunia akhirat ye. terbaek kek nuqman, the one & only rasanya tu. heheh

    BalasPadam
  2. chocolate indulgence ke tu? best nya...HB nuqman...

    BalasPadam
  3. happy birthday semoga sehat selalu

    BalasPadam
  4. semoga berjaya dunia akhirat nuqman...

    BalasPadam
  5. Happy 9th belated birthday Nuqman...

    BalasPadam
  6. slmt hari jdi adik..ramai gk anak kak...

    BalasPadam
  7. salam akak.. waahh.. anak da besar..tapi ibunya still maintain awek muda.. hehe.. selamat ulang tahun buat nuqman..semoga menjadi anak yang soleh dan berbakti kpd ibu bapa.. :)

    BalasPadam
  8. Anak dah besar.ibu menten cantik. Happy bday boboy. Be a good boy yer.

    BalasPadam
  9. Happy belated birthday to Nuqman...

    Kek tema Hantu Kak Limah..haha..kelakar betull..lain dari yg lain..selalunya gambar best2 je..ultraman ke, boboiboi ke,..

    BalasPadam
  10. Happy belated birthday buat Nuqman.. semoga acik idah sekeluarga bertambah ceria & diberkati selalu... aamiin.. :)

    BalasPadam
  11. Hb utk nuqman.memang first time tgk kek befday mcm tu.hehee

    BalasPadam
  12. Happy Birthday to Nuqman.. May Allah Bless him Always.. =D

    BalasPadam
  13. Hepi Belated Birthday tuk Nuqman... Semoga jadi anak yang soleh juga berjaya di dunia & akhirat... Amiinn..

    1st time nrl tgk kek tema camni... hehe *__^

    BalasPadam
  14. Dah besar rupanya anak acik idah. Selamat hari lahir.

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D