03 Disember, 2013

Tanpa Bicara #5 : Perlumbaan Kenaikan Harga.

15 ulasan

...السلام عليكم




Kenaikan RON95 dan Diesel



Kenaikan Harga Gula




GST dilaksanakan



Kenaikan Cukai Taksiran DBKL

  


Kenaikan Tarif Elektrik





TNB Perolehi Keuntungan

✿◕ ‿ ◕✿


15 ulasan :

  1. Balasan
    1. Next n3... gambar perlu mengikut tajuk kan... ;)

      Padam
  2. gula ja? naikan la sekali garam dan aji apa semua haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboii... happynya dia dengan segala kenaikan.. nak lagi yerr??

      ermm... tungguuuu... kekekeke...

      Padam
  3. Assalammualaikum... acikidah,

    naik aje tarif elektrik nie.. kekadang malas nak fikir . fikir aje naik..fikir aje naik..

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikumsalam w.b.t En. M Selim....

      Sabar yerr... jangan nanti darah pulak yang naik... :D

      Padam
  4. Assalam acikidah..semakin hari semakin naik harga...semua pun naik..alahai Bn..hahahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Huny...

      Senyumm... tak perlu kata apa..apa.. :D

      Padam
  5. Naik angin...hehe...hujan saja yg turun...nak menuju ke arah negara maju 2020..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Naik angin?? ok lagi.. jangan naik darah sudah nohas.. hehe..

      Padam
  6. dollar naik, semua pun naik,,,

    BalasPadam
  7. Tunggu harap-harap tahun baru gaji pun naik juga
    Kalau tak memang bukan naik angin aje Idah, darah pun naik..:)

    BalasPadam
  8. Too much untuk rakyat Malaysia kan cik Idah..semua naik serentak..itu belum GST lagi...Hmmm...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Raudzah... certain tempat dah lama implement GST dah... cuma kita je yang tak prihatin tengok kat resit tu...

      Padam
  9. hmm.. dah x larat nk denga berita pasal harga naik dah.. dah boring dengan berita harga naik.. heheh

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D