03 Disember, 2013

Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM

12 ulasan

...السلام عليكم


Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM

Syarat penyertaan :

Buat satu entri dengan tajuk - Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM
Letak logo diatas dalam entri tersebut. Pastikan ia ada link/backlink ke entri giveaway HASRULHASSAN.COM.

Hadiah :
Hadiah ditawarkan hanya satu, iaitu wang tunai sebanyak RM50 dan akan dipilih secara random kepada mana-mana peserta bertuah.

(。◕‿◕。)


12 ulasan :

  1. Assalammualaikum...cikidah,

    moga berjaya yer..

    mselim3

    BalasPadam
  2. Lin datang dari segmen yang sama, good luck!

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/12/random-giveaway-rm50-tunai-oleh.html

    BalasPadam
  3. wah..4 hari dah tak online terus nampak online GA dari bro hasrul..insyallah nanti saya join..and good luck yer cik idah...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  4. gud luck acikidah..kita pon join

    BalasPadam
  5. all the best :) selamat bersegmen

    BalasPadam
  6. gudluck utk kak idah jugak!!heee

    BalasPadam
  7. salam perkenalan..

    datang singgah dari giveaway yang sama.
    follow done.

    http://www.syuhada1981.com/2013/12/random-giveaway-rm50-tunai-oleh.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D