03 Oktober, 2013

"SPECIAL BIRTHDAY GIVEAWAY BERNILAI RM750"

2 ulasan

Ini adalah segmen ke 2 yang Idah join.. segmen nie diadakan sempena Hari Lahir blogger Nurul Nabila yang bakal datang .. jom join segmen nie.. syarat²nya pun mudah jer.. 


"SPECIAL BIRTHDAY GIVEAWAY BERNILAI RM750"


Syarat Wajib
1. Warganegara Malaysia
2. Follow semua blog sponsor dan like semua pages sponsor. Akan disemak!
Emas PutihNabila MedanMunirah ZahariZyraneeNur Syahiera DahhariSyifaul Saira
       
3. Buat satu entri dengan tajuk "SPECIAL BIRTHDAY GIVEAWAY BERNILAI RM750", letak banner dan linkkan semula kesini. Tag rakan-rakan pun boleh.
4. Publish entri awak dan tinggalkan penyertaan korang di borang penyertaan ini. Mana-mana link entri di kotak komen tidak akan diambil penyertaannya.

Senarai Hadiah Yang Umpphh!
1 Set Produk Mary Kay Bernilai RM108
1 Pcs Bedak Arab Bernilai RM35
10 Pcs Shawl Thara Jenama Sugarscarf Bernilai RM43 Setiap Satu
2 Pcs Baju Bernilai RM50 & RM55
2 Pcs Bear Bernilai RM15 Setiap Satu
1 Pcs Krim Ibu Putih Ninaskincare Bernilai RM50
1 Pcs Shiseido Mask Hitam Bernilai RM1.50
1 Pcs Shiseido Mask Naturgo (Pek Oren) Bernilai RM1.50
1 Pcs Sabun Susu Beras Collagen KZ Brothers Bernilai RM8

Tamat 10 Oktober 2013 (5 Petang)

(。◕‿◕。)


2 ulasan :

  1. Hai , done follow and goodluck . saya datang mengunjung . http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/10/special-birthday-giveaway-bernilai-rm750.html

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D