21 Oktober, 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

26 ulasan

Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


26 ulasan :

  1. dari segmen yang sama juga :)

    jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (link tu kat main page yer)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi melawat..
      Selamat bersegmen.. ;)

      Padam
    2. Salam~ Zam singgah dari segmen yang sama ~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

      Padam
    3. Thank you Zam.. sudi datang singgah disini.. :D

      Padam
  2. Balasan
    1. Trima kasih Aiza.. Good Luck to you 2 sis.. :)

      Padam
  3. Assalammualaikum...mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dah follow sini..

    http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  4. hai..segmen sama, blogwalking here sambil2 nak follow..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  5. singgah kat sini dari segmen mia liana
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  6. IM melawat blog ni.
    IM datang dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  7. BBL datang singgah dari segmen sama. selamat berjaya ya

    recent post : Review Samsung Galaxy Note 3 : Edisi Tengok Sahaja

    BalasPadam
  8. Selamat bersegmen dan semoga berjaya... datang ziarah dari blog ke blog :)

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum..
    husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  10. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    gudluck..

    BalasPadam
  11. Kesemua diatas Idah dah buat kunjungan balas..
    Terima kasih semua kerana sudi berziarah disini.. :D

    BalasPadam
  12. singgah petang dekat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi singgah ye.. :)

      Padam
  13. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Cik Ayu..
      Selalu juga singgah blog Ayu.. cuma tak tinggalkan jejak jer.. :D
      Ermm.. lama dah follow awak dikk.!

      Padam
  14. Balas kunjungan kak idah..done follow (45)..gud luck

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  16. Tentu keputusannya dah keluarkan. Tahniah, yang berjaya.

    BalasPadam
  17. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D