24 Oktober, 2013

Genap 3 Bulan.

19 ulasan

Assalamualaikum dan Salam Mesra...


Hari Ini 24/10/2013.. genap 3 bulan...


Apa yang 3 bulan..??


:-D Hari nie genap 3 bulan blog ini diwujudkan dan sekaligus genap 3 bulan juga Idah bergelar Blogger.. huhuhu.. blogger ker?? hehehe.. tak kisah laa.. blogger ker.. syok sendiri ker.. asalkan tak menyusahkan orang lain yer dakkk..!


Selama 3 bulan nie.. apa yang Idah dah buat dan pencapaian Idah yer?? meh kita tengok..  :D

1.  Visitor - pada mulanya hanya suka².. tapi tak sangka ada seramai ini yang sudi membaca entry² sengal ambo.. hehehe.. 

Blog Visitor



2.  Entry - selama 3 bulan ini.. dengan rajin-rajin malas Idah nie.. dapat jugak 67 posts.. hehe.. 


Blog Archive



3.  Follower - 45 orang jerrrrr.... :D hehe.. jerr?? syukurr.. untuk Idah banyak tu... tak sangka ada juga yang sudi nak jadi kawan walaupun hanya di alam maya... terima kasih semuaa... :-D


Follower



4.  Wajah/Background - huhu.. yang nie paling akak sukee.. :D selama 3 bulan nie.. 3 wajah dah tukar.. hehehe.. alaa.. bukan apa.. mula² memang macam tu kan.. excited terlebih.. rajin la tukar itu ini.. sok dah lama.. takder nyer dah.. :)

1st
2nd
Terkini



 5.  Nuffnang - nuffnang?? ape tu?? :D dari tak tau ape menatang nuffnang tu.. jadi dah tau.. dari RM0 (telor ayam) ... dah jadi RM4.75.. syukurr... bab duit nie ermm.. masih dalam pemikiran kemanakah akan ku salurkan... alaa ciput jer.. so later² la pikir.. :D






Itu jer??? 5 jerr?? ermm.. boleh la tue.. esok-esok tambah lagi yer dakk.. :D kita kena hargai apa yang kita ada dan berusaha untuk mendapat yang lebih baik lagi.. 



Harapan... dimasa akan datang... Idah berazam untuk membuat entry² yang lebih informatif dan bermanfaat kepada para pengunjung yang dikasihi... setidaknya setiap kali mereka meninggalkan blog ini.. ada sesuatu ilmu/manafaat yang dapat dibawa bersama :) ... 



Huhhh... cakap memang aa senang kan.. hehehe.. nak buatnya pecah kepala.. :D apa pun.. itu kan azam.. Idah percaya setiap niat yang baik Insyaallah dipermudahkan jalan.. dan dengan izinNYA.. semuga diriku ini istiqomah dengan azam ini.. ;)

(。◕‿◕。)


19 ulasan :

  1. Kira dah terbaik idah sebab baru 3 bulan dah mencapai sasaran seperti blogger yg lama. Tahniah dari kakak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. :D Trima kasih Kak..
      Akak antara idola saya dalam berblogging nie.. setiap entry akak berpuluh2 orang akan komen.. Tahniah untuk akak dari Idah.. :D

      Padam
  2. tahniah la da 3bln acikidah berblogging..wah kejap je nuffnang da naik kn..

    BalasPadam
    Balasan
    1. :D Trima kasih TB.. itu antara berkat usaha TB la tu tolong klik2 kat sini.. hehehe..

      Padam
  3. meh sy tambah lagi income nuff..hihi
    isi topup maxis sambil makan+ chipsmore hihi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.. ermm.. cayangggg Cik Itahh!! trima kasih daun keladiiii..
      Kak Idah dah isi tabung Cik Itah jugakk.. :D

      Padam
  4. Balasan
    1. Thanks beb.. :D .. ko lagi hebattt... 2 blog.. aku yg 1 nie pun haru biru rasanya.. ;D

      Padam
  5. tahniah...usaha tangga kejayaan..KPI selama 3 bulan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Nohas.. :) KPI ekkk!!.. hehehe..

      Padam
  6. tahniah..saya follow balik kat sini

    BalasPadam
  7. tahniah kak.. pencapaian yang bertambah baik.. aiza tambah tabungan nuffnang kak.. jika nak tambah follower kak cuba join segmen/GA, insya-Allah akan bertambah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQVM Aiza.. Kak Idah tau Aiza rajin menabung kat sini kan.. hehehe.. ermm tqvm.. :D
      muashh3x.. :)

      Padam
  8. Balasan
    1. Trima kasih IM, semuga kita sama2 terus maju.. :D

      Padam
  9. salam kenal..

    takpe,sikit2 jadi bukit.saya pun berblogging utk suka2 jer.main tibai jer.tapi kan bila dh lama blogging kan,rasa sayang sgt kat blog sendiri walaupun tak semenggah mana.hik hik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Kenal... Thanks sudi datang ziarah disini.. :D
      Betul3x.. kita kena hargai apa yang kita ada kan.. walau pun tak semenggah mana.. hehehe..

      Padam
  10. Alhamdulillah, satu pencapaian yang boleh dibanggakan.

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D