22 Oktober, 2013

Hari Busy..

10 ulasan


Assalamualaikum...




Busy Day




Hari nie adalah hari yang sangat busy dan renyah untuk Idah... banyak benda yang perlu disetelkan.. tapi nak update blog jugakk.. huhu.. 


So hari ini rasanya tak sempat untuk nak blogwalking atau balas kunjungan mesra uols.. kepada sahabat-sahabat yang datang berkunjung ke sini.. terima kasih diucapkan buat semua.. ;)


Harap Maklum.. 


Semuga esok hari akan kembali seperti sedia kala... :-D


❤ Acikidah ❤


10 ulasan :

  1. apa pun kerja perlu diutamakan..:)

    BalasPadam
  2. ohh xpa buat yang mana penting dulu ya akak hehe :)

    BalasPadam
  3. huhu... bukan selalu bz :) jangan lupa makan sudah...

    BalasPadam
  4. siapkan kerja dulu, nanti dah ada masa free, rajinkan diri blogwalking hehe

    recent post : Review Samsung Galaxy Note 3 : Edisi Tengok Sahaja

    BalasPadam
  5. dahulukan kerja hakiki dulu.. :D

    BalasPadam
  6. Kalau kakak dah busy pun sama tak akan jenguk pun blog..

    BalasPadam
  7. Hehe. Dalam busy-busy tu sempat jugak nak update blog. Memang kebiasaan orang perempuan agaknya dapat buat kerja-kerja multitasking ni.

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D