08 Oktober, 2013

My 1st Nuffnang CPC & CPUV.. Hooraayyy!

13 ulasan
Assalamualaikum..


1st Nuffnang CPC & CPUV


Alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah.. Syukur atas rezeki dan nikmat mu ya Allah.....


Gembira sangat nie.. hihihi... terkejut tadi bila bukak dashboard Nuffnang tiba² tengok ada item kat kolum yang sebelum² nie kosong jer.. hehehehe... alhamdulillah.. itu jer yang Idah mampu ucapkan.. 


Sebenarnya bukanlah RM yang membuatkan Idah gembira sangat.. amaunnya cuma 54 sen SAHAJA.. tapi yang buatkan Idah gembira ialah Idah telah berjaya mendapatkan CPUV & CPC tu.. seakan 1 tangga kejayaan yang Idah dapat capai sebagai blogger.. hihi..


Seriously.. tak pernah Idah rasa cemburu dengan rakan² blogger yang dapat CPUV atau CPC nie.. malah pada mulanya Idah pun tak tau apa itu nuffnang.. apa itu CPUV.. apa itu CPC.. cuma ikut² jer.. orang ada.. kita pun nak ada juga.. :)


Alhamdulillah.. setelah 2 bulan 13 hari menjadi blogger.. Idah dapat CPUV & CPC pertama dari Nuffnang.. Thank You Very Much Nuffnang.. I Luv You Soooo Much.... hihi..


Terima kasih Idah nak ucapkan kepada rakan² Idah yang tidak henti² memberi semangat, nasihat dan tujuk ajar selama Idah berblogging nie.. especially sahabat Idah sorang nie blogger Ummisara .. terima kasih juga kepada adik² Idah di opis nie yang senantiasa menjadi pengkritik dan pembakar semangat.. to Adila & Arpah tqvm.. :) tidak lupa juga kepada rakan² blogger spt nohas, Aiza, Cik Itah, dll yang sudi slalu datang menjenguk dan menjadi pengomen yang setia di blog akak nie.. kepada silent reader yang datang dan pergi.. terima kasih juga atas sokongan anda selama inie.. Luv u all very much.. muashh..muashh..muashh.. :D


Okay.. nak tinggalkan pantun 2 kerat untuk korang... 

Jalan di pekan mencari ragi..
Jika sudi tolonglah klik² iklan akak lagi.. 

Hehehe..


Wassalam.. 


13 ulasan :

  1. skarang ni ukhwah melalui blog plak,ehehehehehe
    :P

    BalasPadam
  2. Tahniah dear..semoga bertambah semangat utk blogging lagi lepas nie yer.. =D

    BalasPadam
  3. tahniah beb :) lepas nih ko pulak ajar aku yer :P

    BalasPadam
  4. Mrs. Secretary (FARAH) : Thank you sis.. :D mintak tunjuk ajar yer..

    ummisara: :-D

    Nor Adila : betul3x.. dapat ramai kawan di alam maya.. :)

    Thank you semua..

    BalasPadam
  5. bravo! bravo! bravo! balanja mehun kari larr...

    BalasPadam
  6. yehuuuu.... tumpang gembira!

    BalasPadam
  7. alhamdulillah.. tahniah kak, semoga terus murah rezeki.. aiza nak klik, tapi malam ni dia tak muncul pula..

    BalasPadam
  8. fuuuuhhhh...tahniah kakidas, tabik spring ar..semoga sentiasa diberi idea2 syioook utk berblog..hehehe

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah, rezeki...saya pun dulu mcm ni juga..

    BalasPadam
  10. murah rezeki akak
    cepat jer dpr cpuv tahniah...teruskan berbelog yer

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Wanieys.. thanks juga sebab sudi datang menjengah ke sini.. :D

      Padam
  11. tahniah. singgah sini.... ;)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D