04 Mac, 2014

Mencari Nama Di Tapak Tangan.

20 ulasan
...السلام عليكم



     Meriah pagi nie di office idah nie... bilamana Cik Project Admin kami datang dan menunjukkan sample t-shirt yang akan majikan berikan kepada kami... sample tu untuk pilih saiz jer... :D



Mencari Nama Di Tapak Tangan.

Inilah rupa t-shirt yang bakal diberikan kepada kami... nama setiap staf ada tertulis disitu... nampak tak nama akak??? :D besar tue.. hehehe... sorry ditengah² tu adalah nama syarikat yang terpaksa di sensed... harap faham kayy...! :D




Mencari Nama Di Tapak Tangan.

Masing² teruja mencari nama sendiri di tapak tangan pada t-shirt tersebut... ada yang namanya dicetak besar... ada juga yang jenuh mencari namanyaa.. rupanya kecik cenonettt jerrr... hehehehe... nasib larr... :D




Mencari Nama Di Tapak Tangan.

Amboiii... happy nyer sorang²... tergelak.. terkekek... menggelakkan antara satu sama lain... 


Hahaha... huduhnya la gambar nie... tin biskut pun masukk... hehehehe... inilah projek team kami yang meriah... :D


20 ulasan :

  1. hehehe cantik tapak tangan tu

    BalasPadam
  2. Ingatkan nama kat tapak tangan macam main tilik-tilik masa kecik dulu. Konon, kat tapak tangan ada tulis M dengan K. Kalau ada yang M, nanti dah besar Miskin. Kalau K pulak, dah besar mesti kaya. Saya dulu, kawan-kawan kata K. Tapi, bila dah besar ni, takda kaya-kaya pun. Hahaha.

    BalasPadam
  3. Kelakarla entry kikda kali ni...gambo2 tu happening betul..hehe

    BalasPadam
  4. comel jugak tu..acik..not a bad idea...

    BalasPadam
  5. bagusnya konsep gambar tu...tagline dia pun best

    BalasPadam
  6. Wahh menarik ni acik idah.. seronok..
    atas tin biskut tu sampai habis kuih kena sental tuh hahaa.. :D

    BalasPadam
  7. best. lain dari yang lain...

    BalasPadam
  8. wah...kreatif yg design t-shirt tu..

    BalasPadam
  9. ada jugak dulu rumate buat t-shirt design macam tu untuk program kat pusat pengajian.. tapi bukan buh nama orang, tapi buh kata2 semangan, kata2 positif macam tu la.. dia dia x de idea, dia mintak pendapat saya.. last2 saya suruh dia letak je url blog saya.. dia pun letak.. hahaha
    tapi kecik je la tulisan tu.. kalau perhati betul2, baru boleh nampak.. hehehe
    dapat jugak publisiti murahan.. hehehe

    BalasPadam
  10. yg tulisan besar tu nama bos-bos kot..yg paling besar rasanya AMEER, ZAINUL,HSIEN..

    tulis nama atas baju...

    BalasPadam
  11. eh kreatifnya wat t-shirt...masa sekolah dlu pernah gak tlis nm atas t-shirt tpi bkn bntuk tgn la...huhuhu
    http://www.chatchantek.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. wah.. meriah tu kak.. mula-mula baca tajuk ingatkan ada menilik tapak tangan, hehe.. menabung laneige.. :D

    BalasPadam
  13. waaa..meriah nampak ofis kak Acik.. ingatkan tajuk related pe tadi..hihi... rupanya psl baju >.<

    BalasPadam
  14. Mula2 ingat cari nama kat tapak tangan betul2 hehe... rupanya kat t-shirt... kreatif :-)

    BalasPadam
  15. Semoga program yang akan berangsung itu berjalan lancar. Memang kreatif t-shirt ni.

    BalasPadam
  16. Cantik design t-shirt tu... ^__^

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D