20 Mac, 2014

Majlis Harijadi Jan-Mac 2014 DBKL Team

16 ulasan
...السلام عليكم


Petang semalam di ofis idah nie diadakan majlis sambutan hari jadi tergempar... :D tergempar sebabnya buat majlis tak plan.. last minute buat collection, beli kek, buat teh tarik, beli goreng pisang skit... siappp... :D



Majlis Harijadi Jan-Mac 2014 DBKL Team

Pada mulanya majlis tu dibuat khas untuk boss kami yang tudung coklat tu... tapi akhirnya boss suruh celebrate untuk semua yang birthdaynya jatuh pada Jan hingga Mac 2014... :D ... so tu la yang dok berderet² tu... :D





Kek Harijadi

"Selamat Hari Ulangtahun Jan-March 2014 DBKL Team"



Rakan² yang meraikan.

Ini adalah barisan anak² dara dan mak² dara yang siap sedia untuk membelasah kek itu.. wakakaka....




Majlis Harijadi Jan-Mac 2014 DBKL Team

Hehehe.. ini uncle Lyker officemate kami... sudi menyumbangkan sebuah lagu cina untuk mereka² yang menyambut harijadi pada petang itu... kekeke... sorang pun tak paham apa yang dia nyanyi... lantak laaa... hehehehe...




Majlis Harijadi Jan-Mac 2014 DBKL Team

Birthday Girls... girls kerr..??? :D




Majlis Harijadi Jan-Mac 2014 DBKL Team

Birthday Boys... boy la sangat... :D


Kepada semua sahabat² yang diatas idah mengambil kesempatan ini mengucapkan 

"Selamat Hari Lahir... semuga kalian diberikan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan olehNYA... Ameen"


16 ulasan :

  1. seronok sambut birthday ramai2 nie kan :-)

    BalasPadam
  2. Kira sambut hari jadi berjemaah la ni? hehe... yang penting secret recipe.

    BalasPadam
  3. selamat hari lahir kpd yg sambut besday tu ya...sambil jamu selera tu doakan kebaikan masing2 ya...

    BalasPadam
  4. wahh meriahnya.. selamat hari lahir kepada semua ^_^

    BalasPadam
  5. Sambil menyambut dengan kegembiraan tanda menghargai, dapat juga mengeratkan hubungan persahabatan antara kalian semua.

    BalasPadam
  6. Tahniah... sempoi juga buat birthday sekali wrap mcm tu ye.. good idea... cool.. :D

    BalasPadam
  7. Assalammualaikum...acikidah,

    tahniah dan selamat hari jadi kepada kekawan k... meriah sungguh,,

    mselim3

    BalasPadam
  8. selamat hari jadi pada semua...

    BalasPadam
  9. Indahnya jalinan kasih-sayang sesama sahabat.
    Sambutan yg dinantikan pastinya oleh staff yg ada.

    Happy birthday to all of them:)

    BalasPadam
  10. wahhh...meriahnya celebration...Selamat hari jadi semua....

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  11. sportingnya uncle Lyker tu, siap nyanyi lagu cina....baru perasan design baru blog ni..nice..

    BalasPadam
  12. wah.. meriahnya.. happy belated birthday kepada semuanya.. :D

    BalasPadam
  13. klik2 semua tabung inti kak idah. :D

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D