25 Mac, 2014

Cuti-cuti GIVE AWAY

14 ulasan

Assalamualaikum...


Pagi² nie idah nak join Cuti-cuti Give Away...:D sebagai sokongan kepada rakan² yang anjurkan GA nie kan... 



Tidak melibatkan fb, twitter dan instagram... Mudah sangat syarat² GA blogger Fiza nie... I like... :D 


Jom kita sertai... #Raudzah, #Bunda, #Khir Khalid dan semua laa... :D


Cuti-cuti GIVE AWAY


Fiza akan bercuti di Korea jika diluar negara dan Cameron Highland jika di dalam negara :D


Betul tak Fiza?? :D



14 ulasan :

  1. hihihi goodluckkk :DDDD <333

    BalasPadam
  2. Terima kasih atas penyertaan Cuti-cuti GIVE AWAY.. senarai nama boleh disemak di sini.. smbil2 bleh BW sekali..
    have a nice day .. >_<
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/03/senarai-peserta-cuti-cuti-give-away.html

    BalasPadam
  3. Segamat bersegmen... best juga klu segmen tidak melibatkan fb dan yg seangkatannya ni kan..

    BalasPadam
  4. salam idah selamat ber GA n goodluck...

    BalasPadam
  5. datang dari segment yang sama ^^ good luck..
    jom blogwalking sini
    >> http://duniamisskepeng.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. T kasih invite Idah.. in shaa Allah.. akan join juga.. :D

    BalasPadam
  7. selamat berGA.. saya datang singgah sini dari blog penganjur.. all the best..
    menabung ford fiesta dan kfc sini.. :)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D