25 Mac, 2014

Cuti-cuti GIVE AWAY

14 ulasan

Assalamualaikum...


Pagi² nie idah nak join Cuti-cuti Give Away...:D sebagai sokongan kepada rakan² yang anjurkan GA nie kan... 



Tidak melibatkan fb, twitter dan instagram... Mudah sangat syarat² GA blogger Fiza nie... I like... :D 


Jom kita sertai... #Raudzah, #Bunda, #Khir Khalid dan semua laa... :D


Cuti-cuti GIVE AWAY


Fiza akan bercuti di Korea jika diluar negara dan Cameron Highland jika di dalam negara :D


Betul tak Fiza?? :D



14 ulasan :

  1. Terima kasih atas penyertaan Cuti-cuti GIVE AWAY.. senarai nama boleh disemak di sini.. smbil2 bleh BW sekali..
    have a nice day .. >_<
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/03/senarai-peserta-cuti-cuti-give-away.html

    BalasPadam
  2. Segamat bersegmen... best juga klu segmen tidak melibatkan fb dan yg seangkatannya ni kan..

    BalasPadam
  3. all the best...nak join gak lah

    BalasPadam
  4. salam idah selamat ber GA n goodluck...

    BalasPadam
  5. datang dari segment yang sama ^^ good luck..
    jom blogwalking sini
    >> http://duniamisskepeng.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. T kasih invite Idah.. in shaa Allah.. akan join juga.. :D

    BalasPadam
  7. selamat berGA.. saya datang singgah sini dari blog penganjur.. all the best..
    menabung ford fiesta dan kfc sini.. :)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D