13 Januari, 2017

Takwim Penggal Dan Cuti Persekolahan Tahun 2017

9 ulasan
Assalamualaikum Dan Salam Jumaat 🌷...



Kementerian Pendidikan Malaysia telah mengeluarkan Takwim Penggal Dan Cuti Persekolahan Tahun 2017 bagi sekolah² kerajaan dan sekolah² bantuan kerajaan. Oleh itu suka untuk idah share kat sini mana tau kalau² ada ibubapa atau anak² yang sedang mencari-cari info ini ke... bukan apa senang untuk sebarang perancangan hari depan kan.. 😇



Takwim Penggal Dan Cuti Persekolahan Tahun 2017
Perincian Takwim Persekolahan Tahun 2017 bagi sekolah² di Negeri Kedah, Johor, Kelantan dan Terengganu.


Takwim Penggal Dan Cuti Persekolahan Tahun 2017
Perincian Takwim Persekolahan Tahun 2017 bagi sekolah² di Negeri Perlis, Pulau Pinang, Perak, Selangor, negeri Sembilan, Melaka, Pahang, Sabah, Sarawak, Kuala Lumpur, Labuan & Putrajaya.



Takwim Cuti Perayaan 2017
Takwim Cuti Perayaan 2017



Haa... dah tepek kat sini senang sikit cari bila nak guna nanti 😉... kalau print nanti hilang juga... al-maklum jer la ibu bekerja yang anak ramai nie kena la gunakan cara yang efisyen skit... huhuhu... ok la... salam jumaat semua dan selamat berhujung minggu bersama orang² tersayang kay... tata 👋




9 ulasan :

  1. SALAM JUMAAT IDAH...LENGKAP TAKWIM CUTI SEKOLAH TU SENANG NK RNCNG APA2 PROGRM

    BalasPadam
  2. bagus info ni. Tapi anak saya baru masuk tadika. Tahun2 depan share kat blog lagi ya. Hehehe

    BalasPadam
  3. Ada takwim ni senang sikit buat reference 😊

    BalasPadam
  4. hai sis. lamanya tak singgah sini. da berubah wajah blog ni hehhe

    BalasPadam
  5. nice share.. siapa yg ada anak2 yg masih sekolah mmg perlu nih.. hehehe.. family saya semua dah besar.. paling muda pun dah masuk uni..

    lama x snggah sini..

    BalasPadam
  6. Hehehehe...😌👌 dah boleh start plan untuk bercuti.... Terima kasih atas perkongsian nie...

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D