06 Januari, 2017

Selamat Tahun Baru 2017 Sahabat

17 ulasan

Assalamualaikum Dan Salam Ceria Selalu 💋...


Bismillah... Tujuan utama entry ini ditulis adalah khas untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru 2017 guyss... 😁 i'm so excited rite now... rindu dendam dengan uols semua taw... rasa macam berkurun tak sembang² kan... agak² ada yang rindu kita tak? ahakss.. 😉


Selamat Tahun Baru 2017

Uols semua sihat? ceria? semoga semuanya baik² belaka hendaknya disamping orang² tersayang kay 😍 . Idah lama sungguh tak blogwalking, lama tak buat entry... jangankan kata buat entry... nak jenguk blog sendiri pun sebulan tak sekali... hahaha... kritikal kann... :D



Lebih 2 tahun blog ini terbiar oleh tuannya... namun begitu diri ini amat terharu kerana walaupun tuannya tak jenguk² tapi rakan² blogger ramai yang sudi singgah dan tinggalkan nota buat diri ini... dengan pelbagai kata² agar idah kembali aktif berblogging. Jutaan terima kasih buat uols semua yee... semoga tahun ini ukhwah kita kembali bertaut... ahahaa... a.k.a dengan harapan agar tahun baru 2017 ini datang seiring dengan membawa semangat baru, diberikan masa, ruang dan kesempatan mohon dipermudahkan segalanya 😄.




Okay guys... berjumpa kita di alam maya nanti yer... insya Allah. 💘



17 ulasan :

  1. Yelah..thn 2017 dia ucap thun nnt entry seturusnya ucap tahun baru 2018 plk. Haha.i miss u so much, nasib ada ig😀

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha... macam taw2 jerk cik nor nie... I miss you so much 2 cik adik maniss... :D

      Padam
  2. SELAMAT TAHUN BARU IDAH..RINDU LAMA XJUMPA.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Tahun baru Kak PI... rindu akak juga... terima kasih sudi singgah ye... 😍

      Padam
  3. happy new year
    belum terlambat kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy new year to you 2 Adam... tk sudi singgah 😉

      Padam
  4. Happy New Year..
    Ceria selalu hendaknya..
    menanti entri menarik dr akak 😄☺..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy New Year sayang 😍... insyaallah cuba hidupkan semula blog ini... hehehe... tq

      Padam
  5. Selamat Tahun Baru Kak :-)

    Blog ni pun macam lama sangat tak updatenya. Last post tengok Mac 2016. Giler punya lama tak update. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Tahun Baru Bro... :D

      😬 Bukan macam... tapi memang dah lama pun... sawang dah tebal hikhikhik...

      Padam
  6. Selamat tahun baru 2017, Idah...semoga ceria & dipermudahkan segala urusan..utk terus berblog...xoxoxo..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat tahun baru kak nohas.. Terima kasih Sis 😍...

      Padam
  7. heppi 8th jan 2nd week of tahun baru..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi singgah di sini. :)

      Padam
  8. selamat tahun baru ye acik idah
    lama juga saya tak ke sini

    anyway, selamat tahun baru 2017
    sempat lagi nak wish kan...hehe

    BalasPadam
  9. Selamat tahun baru 2017.. moga tahun ini dan seterusnya lebih ceria dan bermakna buat kita semua... aamiin.. :)

    BalasPadam
  10. mungkin dah terlambat tapi sy nak wish jugakk hehe happy new year 2017 :)

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D