10 Januari, 2017

Back To School Giveaway by Abam Kie

11 ulasan
Assalamualaikum Dan Salam Ceria 💋...


Back To School Giveaway by Abam Kie

Setelah bertahun² tidak menyertai mana² Giveaway mahu pun segmen... rindu pula... hehehe... tak join bukan sebab sombong taw... tapi sebab blog terabai... 😜hahahaha... okay... untuk mengambil mood kembali... ini GA pertama yang acikidah join untuk tahun 2017 ini... horeyyyy... jom kita join jom... Back To School Giveaway by Abam Kie


GA ini berlangsung dari 6 hingga 31 Januari 2017. Seramai 5 pemenang bertuah akan mendapat sekeping magnet peti sejuk dan sebuah notepad tiap seorang. Manakala peserta paling pantas dan terakhir secara automatik akan menerima topup bernilai RM5. Sekiranya melebihi 50 penyertaan maka hadiah akan ditambah. Jangan risau, OK?



All the best Abam Kie... 😉

11 ulasan :

  1. Assalamualaikum. Terima kasih kerana sudi menyertai GA Abam Kie. Selamat maju jaya dan semoga tuan/puan berjaya menjadi pemenang bertuah nanti. In Shaa Allah.

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yang sama
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/01/back-to-school-giveaway-by-abam-kie.html
    good luck

    BalasPadam
  3. Good luck... All the best!! :) :)

    BalasPadam
  4. salam singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2017/01/back-to-school-giveaway-by-abam-kie.html
    all the best

    BalasPadam
  5. Salam Blogwalking dri segmen yang sama !

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D