28 Ogos, 2013

Hasil Buruan Di SOGO...

Tiada ulasan

Bersambung kembali setelah balik dari memburu di SOGO.. :D


First of all... Yahooo..! gaji dah masukk..!!!! hik3x.. 


SOGO?? ermm..biasakk.. sale sepanjang tahunnn! :D 
Semenjak dari 5th floor Home Centre tu siap renovate.. baru nie la Idah sempat mengukur setiap kaki persegi floor tu.. hik..hik..hik.. Ermmm.. tapi rasanya Idah suka susun atur yang dulu lagi kot.. mungkin sebab dah biasa dan dah hafal tiap sudut barang-barang tu.. :D


Actually tujuannya nak mencari hadiah untuk sepupu Idah iaitu Nurul & Hafiz (2 pasangan pengantin tau... so kena 2 hadiah laa).. yang akan melangsungkan perkahwinan mereka pada 31 Ogos nie di Melaka.. 


Thermos Jug

Cari punya carii.. oppsss.. comeinya Termos niee... I likee...! Babahhhh..! .. bukan jug air panas kat umah kita dah patah riuk ke?? ermm ader la orang tu kan nak tunjuk teror main baling-baling jug kan.. so apa kata Encik Babah GANTIKAN dengan yang niee.. tak kecik sangat dan tak besar sangat.. 1 litre jer rasanya kot.. Just nice :D 



Ermm.. memang cantek pasu-pasu tu... Harga dia pun cantek gakk walaupun dah 70% off  :D



Alhamdulillah..! Inilah hasil buruan untuk hari ini... dah siap wrap dah.. balik rumah tinggal taruk riben kasi cantek-2 skit jer..!


Misi berjaya.. :D


Tiada ulasan :

Catat Komen

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D