28 Ogos, 2013

Biskut Raya Puan Rohaya.

1 ulasan

Hehehe.. salam guys..



Short entry je nie... bukan ape nak tunjuk kuih raya jee ni.. hehehe.. tak abis lagi mood raya kat opis nie walau pun syawal dah nak dekat penghujung dah..


Tadi Pn. Rohaya (our Asst. Project Manager) bawak kuih raya dia.. actually dari semalam lagi dia nak bawak tapi dia kata dah siap masuk bekas tapi tertinggal la pulak.. So semalam siap letak reminder lagi kat handphone dia supaya tak tertinggal lagi.. so sweett! :D



Tiba-tiba Arpah datang bawak bekas berisi kuih raya.. eeeee.. cantek nyer bekas dia..siap ada separator skali tu... kuih dia lagi kiut miut.. macam-macam adaaa.. hik3x..

Biskut Raya


Semua kuih nak rasa.. hik3x.. buruk perangai.. dah la sikit.. kawan-kawan lain pun nak jugak kan.. tapi sebab kiut punya pasal tak kira nak rasa semua jugakk.. :D


Not bad.. sedap-sedap juga biskut raya Pn Rohaya nie.. Buat ke Puan??? :D Terima Kasihhh.. nanti bawak lagi yerr!!


Ok laa.. short entry jer kan.. nak keluar nie.. nak ke S O G O.. SoooGooooo (ala-ala lagu tema sogo laaa.. hehehe) nak pegi cari hadiah untuk sepupu-sepupu ku yang nak kawin this weekend. :D


Babai...

1 ulasan :

  1. Suke yang coklat tuuu..nak lagi n nak lagi..hehehe

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D