14 Disember, 2014

[Giveaway] Hello from Canada

32 ulasan
Assalamualaikum Dan Selamat Berhujung Minggu...

[Giveaway] Hello from Canada ~ Dah lama rasanya idah tak join mana² GA atau segmen... bukan nyer tak nak join... tapi kesibukan yang  melanda sejak kebelakangan ini... nak buat entry untuk blog sendiri pun curi² masa... nak blogwalking?... ermmm kelautt... alhamdulillah... pagi minggu ni berkesempatan untuk join GA dari si cantik manis yang berada di Canada... kot ada rezeki dapat FM dari Canada kan... :D


[Giveaway] Hello from Canada

12 Disember, 2014

Shopping Baju Sekolah Di Kajang

30 ulasan
Assalamualaikum...

Shopping Baju Sekolah Di Kajang

Shopping Baju Sekolah Di Kajang ~ Alhamdulillah... minggu pertama cuti sekolah kali ini idah dah setelkan beli baju sekolah anak²... kami beli di Ali Store Kajang... en. suami ajak beli awal² kali ni... katanya takut saiz habis... nanti leceh nak kena pergi cari kat tempat lain pula kan... dan beli awal² nie tak perlu la berasak²... ;)



11 Disember, 2014

Piala AFF Suzuki Tahniah Harimau Malaya

14 ulasan
Selamat Malam... :D

Piala AFF Suzuki Tahniah Harimau Malaya

Piala AFF Suzuki Tahniah Harimau Malaya ~ Hooraayyy...!!! Malaysia berjaya menewaskan Vietnam separuh akhir dengan aggregat 5-4... Tahniah Harimau Malaya...! Tahniah Malaysiaa...!! kemenangan ini secara langsung melayakkan Malaysia untuk ke final melawan Thailand..


Belajar Makan Guna Tangan

15 ulasan
Assalamualaikum...

Belajar Makan Guna Tangan

Belajar Makan Guna Tangan ~ Anak² Idah memang sejak umur mereka satu tahun... idah akan ajar mereka makan sendiri... termasuklah Ayesha... :)