08 Mac, 2016

Selamat Hari Wanita 2016

17 ulasan

Assalamualaikum Dan Salam Ceria...


Selamat Hari Wanita

Di dalam keayuan
Ada kekuatan
Engkaulah racun
Kau Penawar


Suka duka berganti
Rahsia tersembunyi di hati
Tabahnya hatimu
Beriman berilmu
Wanita sumber ilham selalu... @};-


Selamat Hari Wanita dari acikidah buat semua wanita² hebat, tabah dan sentiasa menjadi sumber inspirasi kepada orang² di sekelilingnya. Tanpa wanita dunia ini akan hilang warna dan serinya... Semoga wanita sentiasa disayangi, dihargai, dibelai dan dihormati.. <3<3



17 ulasan :

  1. Selamat Hari Wanita, Idah..

    BalasPadam
  2. selamat hari wanita acik idah..akhir dia mncul jgk kt blog..:)

    BalasPadam
  3. selamat hari wanita..idah jadi wanita mithali yg dirahmati Allah.

    BalasPadam
  4. Selamat menyambut hari wanita sedunia buat semua wanita2 diluar sana.. :)

    BalasPadam
  5. Assalammualaikum...cikidah,

    selamat menyambut hari wanita.

    mselim3

    pls: sorry lambat wish.. mselim3 pun tak berapa aktif sekarang nie.

    BalasPadam
  6. Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    BalasPadam
  7. selamat hari wanita...acik idah

    BalasPadam
  8. Lama tak berentri AE....apa khabar?

    BalasPadam
  9. Lama tak berentri AE....apa khabar?

    BalasPadam
  10. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  11. eh mana tuan tanah ni
    lama tak berupdate blog
    apapun selamat hari raya ye =)

    BalasPadam
  12. Salam Syawal Acik Idah...ehh lama tul kita x borak kan

    BalasPadam
  13. lama tul blog x berupdate...sibok eh

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D