05 November, 2015

Terjaga Dari Lena Yang Panjang

14 ulasan


Assalamualaikum... dan salam sejahtera buat semua teman-teman sekelian... awak-awak semua sihat :D ? Idah alhamdulillah... sihat-sihat jerr...


Hehehe.. kenapa tiba-tiba petang ini acikidah menjelma yer? hehe... tu la... kena seruuuu.... lama sangat menghilang kan... sampai kena seru dengan sahabat setia Dunia Sementara Acikidah nie... hehe...

 

Terima kasih la buat uols yang sudi singgah ke sini... dan siap buat wake up call lagi untuk kita... terharu dan memang betul2 rasa 'terjaga' laa... Terjaga Dari Lena Yang Panjang hehehe...



Seruan Teman


Okok... insyaallah... idah cuba untuk bersiaran semula yer... terima kasih sekali lagi buat pelawat-pelawat yang sudi singgah ke sini selama acikidah 'tertidur'... hihi... Luv uols... @};-  <3<3



14 ulasan :

  1. tersedar dari lena..hahaha apa khabar? semoga terus berblog kan...segar dengan entri2 menarik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah sihat seadanya... :) Terima kasih...
      Insyaallah saya akan cuba untuk terus berblogging... Terima kasih sudi singgah ya...! :)

      Padam
  2. W'salam..lamanya....keep on blogging..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak nohas sudi jengah kita yang tidur lama nie... hihi...

      Padam
  3. Teman pun agak lena sejak akhir-akhir ini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Mr. Khai sudi singgah...
      Insyaallah walau kita tidak blogging hari-hari setidaknya kita cuba untuk tidak tinggalkannya untuk waktu yang terlalu lama... kecuali ada kekangan waktu dan sebagainya... hahaha... pesanan untuk diri sendiri tu sebenarnyaa... :D

      Padam
  4. memang rasa lama sangat tak nampak akak update blog.now thatyou are back, selamat blogging!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah... terima kasih Sal... nice to c ya... ;)

      Padam
  5. pakabar idah..happy blogging.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah sihat kak... Ida doakan semoga kak PI pun dalam sihat walafiat...
      Terima kasih sudi singgah ye kak... ;)

      Padam
  6. acik idahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh windunye!
    ana pon lama tak dapat nak muncul berblog.
    habes rindu semua kawan2 blogger hehehe

    psstt~ acik idah.. ana nak tanye.. camne nak setting coding
    utk buat ada emoticon kat entry & kat ruang komen mcm blog acik idah ni ye?
    ada tak acik idah tawu kat blog mana buat tutorial nk buat camtu.. hehehe

    BalasPadam
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  8. Salam perkenalan..singgah sini jalan2..

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D