20 Januari, 2015

CPUV Nuffnang Ongoing...

25 ulasan
Assalamualaikum...


CPUV Nuffnang Ongoing ~ Setelah 2 bulan blog ini di tinggalkan oleh tuannya... sejujurnya... hari ini barulah idah berkesempatan membaca komen² dan jejak² yang ditinggalkan oleh para pengunjung dan sahabat handai... :)



Teringat pula nak check Nuffnang... agak²nya dah tukar status Non Glitterati kott... dan sure dah tak der CPUV baru yang masuk... sebab lama tak aktif...kannn....  



CPUV Nuffnang Ongoing...

Bila check... tup.. tup... rupa²nya sangkaan ku benar meleset... woww... seronok melihat status masih Glitterati dan pula... rupa²nya berderet yang masih on going rupanya... hehe... syukurrr... walau pun tak banyak amaun yang ada tu... tapi happy nyer kerana masih diberikan kepercayaan oleh pihak Nuffnang dan pengiklan yang budiman... :D <--- senyum lebar nooo....




Dan rupa²nya hari ini pun ada yang terbaru masuk... dari Lactacyd Malay Millennium... huhu... 




Keseluruhan CPUV yang on going setakat ketika ini ada 20 CPUV kesemuanya... lalalala.... TQSM Mr. Nuffnang... Luv U so muchh <3<3... hahaha bodekkk...!! TQ muahhh... muahhh juga buat rakan² sekalian yang sudi kelik sana.... kelik sinii dalam blog ini... :*


25 ulasan :

  1. alhamdulillah , rezeki tu acik idah ...

    BalasPadam
  2. Hi Acik Idah :)...seronok yer CPUV banyak tu...heee moga murah rezeki yer

    BalasPadam
  3. Assalammualaikum... acikidah,

    semoga sukses berblog nak earning byk2 untuk blog nie... k,.Amin..

    mselim3

    BalasPadam
  4. wah bnyaknya cpuv nuffnang...rezki tu..kemana idah mnghilang selama ni...rindu idah...

    BalasPadam
  5. 2 bln x berupdate..itulah rasa lama benor lah hai x datang sini...dalam 2 bulan tu pun almost 20 cpuv..Wow!!! JM yg x update 2 minggu ni pun dari dulu asyik 4 biji tu je..itu pun latest 24 Dis huhuh

    BalasPadam
  6. Penuh...penuh..lama betul gak tak update blig..hihi.c

    BalasPadam
  7. Salam berblogging Idah.. wahh tahniah. Rezeki tahun baru tu.. alhamdulillah.. :)

    BalasPadam
  8. yeaa....syukur kan.nuff skrg tgh hepy agknya byk dia bg iklan utks etiap blog..walaupon harganya dri bulan lepas tetap jgk 0.00 hahaha

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah...rezeki acik idah ni

    BalasPadam
  10. Tahniah :-)

    Sekarang ni nuffnang memang ada banyak CPUV masuk. Tengah musim dia agaknya. hehe

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah..welcome back..

    BalasPadam
  12. hai acik idah! rindunye. lama x nmpk acik idah update hehe. besnya iklan on going :)

    BalasPadam
  13. tahniah idah...so lepas ni aktif semua la yer...bila aktif...mesti byk lg yg on going tu...hehehe

    BalasPadam
  14. waaaa murah rezeki nih.... alhamdullilah... boleh lah rajin berblog cengini

    BalasPadam
  15. wahhh tahniah acik idah..masyukk berderet2.. =D

    BalasPadam
  16. Lamanya tuan tanah ni menghilang ye..

    BalasPadam
  17. Sekarang ni nuffnang baik hati...bunda berehat hampir sebulan pun , masih ongoing...

    BalasPadam
  18. kak pun baru nak panaskan enjin, idah. entah apa citer nuffnang kak

    BalasPadam
  19. Alhamdulillah..semoga sentiasa dimurahkan rezeki..

    BalasPadam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D