31 Julai, 2013

KERAStangan Ramadhan Gift.

6 ulasan

Salam & Selamat Tengahari,



Tengah buat aper tu?? makan kee?? hik3x.. ooo.. tak posa yeee..! Kepada yang tak boleh puasa tu.. orang fahamm awak tak boleh posa.. tapi jangan la makan tanpa rasa segan silu ye.. :) Kepada yang sengaja tak posa.. Ermm.. hidup ini hanya sementara.. :)

Kepada yang memang tak posa (Non Muslim) .. :-D Kalau makan tu ingat-ingat la sama kat orang yg sedang berpuasa ye.. Bukan apa.. itu tanda kita menghormati dan menghargai rakan-rakan kita.

Off topic plak.. hehehe.. kay..! Tengahari semalam atas permintaan officemate, Idah diminta untuk menghias kotak-kotak kayu yang ingin diberikan kepada customer kami (DBKL) sempena ramadhan ini.


Hik3x.. akak pun apa lagi.. macam-macam style berlegar difikiran nak hias mendalah tu.. Tapi.. memandangkan allocation untuk hiasan tu adalah kecil.. so begini lah jadinya.. :D

Komen je jangan komplen ye..! :-D


Ada yang kecil dan ada yang besar..


Dekorasi Ramadhan Gift.

Didalamnya berisi kurma dan dodol.




Decoration Ramadhan Gift.
Inilah hasilnya dan harap-harap bos dan rakan-rakan puas hati.. :-D Malu plak rasa..! *blushing*


6 ulasan :

  1. Ai bosses dah memuji..pe lagi kikda,bukak kedai le,huhu...kretip sgt dah tu...nanti kalau ada 'event' pape bulehla request kikda tolong hiaskan,huhu...

    P/s : nanti charge rege kawan2 ye...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hik3x.. cam dah ada hint2 jerr.. :D

      Padam
  2. amboi acik hebat dah nih dah ada permintaan tuh.
    Hello adila :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adila tu ko dengar jer beb.. dia idea dia memang merata..! haha..

      Padam

Tinggalkanlah KOMEN sikit.. :')

Appreciate sangat kalau uols komen tulisan ni..

Kepada yang dah komen tu terima kasih banyak² dan sayang korang sangat².. :D